Ελλάδα

Κοχ: «Ευγνώμων για όλη μου τη ζωή στον Παύλο Γιαννακόπουλο»

Το δικό του μήνυμα για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και τον ιστορικό ηγέτη του Παναθηναϊκού έστειλε ο Μίκαελ Κοχ.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν στον Μίκαελ Κοχ να δώσει το «παρών» στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», ωστόσο ο παλαίμαχος Γερμανός έστειλε το δικό του μήνυμα για τον ιστορικό ηγέτη του Παναθηναϊκού, λέγοντας πως θα είναι ευγνώμων για όλη του τη ζωή προς εκείνον.

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την πρόσκληση ώστε να παρευρεθώ σε αυτό το μεγάλο τουρνουά, εις μνήμην ενός σπουδαίου ανθρώπου, του Παύλου Γιαννακόπουλου. Δυστυχώς, οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να έρθω στην Αθήνα αυτές τις ημέρες, αν και θα ήθελα πολύ να είμαι μέρος αυτής της μεγάλης διοργάνωσης», δήλωσε αρχικά στο «paobc.gr» ο Μίκαελ Κοχ και συνέχισε κάνοντας ειδική μνεία στον Παύλο Γιαννακόπουλο:

«Στις αναμνήσεις μου θα υπάρχει πάντα μια θέση για τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Είναι ο άνθρωπος που με έφερε στον Παναθηναϊκό και γι’ αυτό θα του είμαι ευγνώμων για όλη μου τη ζωή. Του αξίζει ένα τουρνουά που θα μείνει αξέχαστο σε όλους. Ευχαριστώ ξανά τον Παναθηναϊκό και την οικογένεια Γιαννακόπουλου για την πρόσκληση. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Εύχομαι σύντομα να μου δοθεί η ευκαιρία να βρεθώ ξανά στο ΟΑΚΑ, να συναντήσω φίλους και να ζήσω αυτή τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x