Euroleague

Κοζέρ: «Έχουμε την ομάδα να πάρουμε τη νίκη στο ΣΕΦ»

Κάθε άλλο παρά εύκολη είναι η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Φαμπιάν Κοζέρ, ο οποίος τόνισε πως η «βασίλισσα» έχει την ομάδα για να φύγει με το «διπλό» από το ΣΕΦ.

Δύσκολο ματς περιμένει τη Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως ανέφερε ο Φαμπιάν Κοζέρ, ο οποίος πρόσθεσε πως η «βασίλισσα» έχει την ομάδα και την ποιότητα για να πάρει τη νίκη στο ΣΕΦ.

Απόσπασμα από το blog του Φαμπιάν Κοζέρ στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

«Σε δύο εβδομάδες έχουμε το clasico στην Ευρωλίγκα, αλλά πριν από αυτό παίζουμε εκτός έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό. Φυσικά και ξέρουμε πως έχει η Ευρωλίγκα. Κάναμε ένα βήμα πίσω με την ήττα στο γήπεδό μας από τον Ερυθρό Αστέρα και γι’ αυτό θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, παίρνοντας την εκτός έδρας νίκη. Όταν χάνεις ένα ματς στην έδρα σου, πρέπει να νικάς σε ένα εκτός. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση και πάντα παίζει επιθετικά.

Ωστόσο, εμείς έχουμε την ομάδα για να πάρουμε τη νίκη εκεί μέσα. Από την αρχή της σεζόν, είδαμε πως στην Ευρωλίγκα η κάθε ομάδα μπορεί να τον οποιονδήποτε. Είμαστε έτοιμοι για ένα δυνατό παιχνίδι και καλά προετοιμασμένοι όλη την εβδομάδα. Θα πρέπει να μαθαίνουμε σε κάθε παιχνίδι, ακόμη και από τις κακές εμπειρίες που είχαμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Θα πρέπει να δείξουμε ότι καταλαβαίνουμε τι γίνεται και πως μπορούμε να βρούμε τον τρόπο για τη νίκη
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x