Euroleague

Κοζέρ: «Ποτέ δεν είναι εύκολα με Ολυμπιακό»

Δυνατό και σοβαρό αντίπαλο, που πάντα προκαλεί δυσκολίες, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό για τη Λαμποράλ Κούτσα ο Γάλλος γκαρντ της ομάδας, Φαμπιάν Κοζέρ.

Τις δυσκολίες του αγώνα με τον Ολυμπιακό υπογράμμισε ο Φαμπιάν Κοζέρ για τη Λαμποράλ Κούτσα, εν όψει της μεταξύ τους μάχης την Πέμπτη στη Βιτόρια.

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός και σοβαρός και ποτέ δεν είναι εύκολο απέναντι του», είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα των Βάσκων ο Γάλλος γκαρντ και συνέχισε: «Ο Λοτζέσκι θα είναι έξω για ένα μήνα, αλλά εμείς προετοιμαζόμαστε για τον Ολυμπιακό, όπως θα κάναμε κι αν αγωνίζονταν όλοι».

Η φετινή νίκη στη Βιτόρια δεν σημαίνει για εκείνον κάτι. «Εχουμε ήδη νικήσει μία φορά τον Ολυμπιακό, αλλά θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που είναι πολύ καλή στο physical game. Πάντα μετά τα παιχνίδια μαζί τους είμαστε πολύ κουρασμένοι».

Ο γκαρντ των Βάσκων τόνισε τη σημασία που έχει για την ομάδα του ο αγώνας με τον Ολυμπιακό. «Αν καταφέρουμε να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι, θα μας δώσει αυτοπεποίθηση. Αν βρεθούμε στο 2-0, θα είμαστε άνετα», είπε ο Φαμπιάν Κοζέρ πριν ερωτηθεί για το αν στο στο τέλος της σεζόν η Λαμποράλ Κούτσα προσθέσει κάποιο κύπελλο στην τροπαιοθήκη της:

«Δεν πιστεύω πως είμαστε φαβορί για κάτι. Εχουμε μία ομάδα που πάντα παλεύει για να νικήσει, αλλά δεν μπορούμε να πούμε αν αυτό μας κάνει να φιλοδοξούμε πως θα κατακτήσουμε τίτλους. Πιστεύω πως χρειάζεται αρκετή δουλειά για να φτάσουμε εκεί. Το κλειδί είναι να συνεχίσουμε να νικάμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x