Euroleague

Κοζέρ: «Το trash talking με τον Μάικ Τζέιμς άρχισε ήδη»

Ο Φαμπιάν Κοζέρ χαίρεται που ανταμώνει απόψε ξανά με τον κολλητό του όταν ήταν στη Βιτόρια Μάικ Τζέιμς και αποκαλύπτει το trash talking ανάμεσά τους πριν το Παναθηναϊκός-Μπάμπεργκ.

Να κεράσει τον κολλητό του, Μάικ Τζέιμς, πίκρα και μετά δείπνο θέλει ο Φαμπιάν Κοζέρ. Ο Γάλλος γκαρντ της Μπάμπεργκ δηλώνει αποφασισμένος να παλέψει για τη νίκη απόψε απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και μιλά για την ιδιαίτερη σχέση του με τον Αμερικανό γκαρντ.

«Χρειαζόμαστε μια νίκη εκτός έδρας για να μείνουμε ζωντανοί. Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαία και αθλητική ομάδα και είναι πολύ δύσκολο να παίζεις στο ΟΑΚΑ. Δεν πάμε με άγχος, αλλά θέλουμε να δείξουμε την αξία μας και ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Πρέπει να κερδίσουμε μια μεγάλη ομάδα για να περάσουμε και ο Παναθηναϊκός είναι τέτοια. Λίγο έλειψε να το κάνουμε στη Γερμανία. Ελπίζω να τα καταφέρουμε τώρα», έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

«Χαίρομαι πολύ που θα ξαναδώ τον φίλο μου τον Μάικ Τζέιμς. Εκεί παίζει και ο Μπουρούσης, με τον οποίο κάναμε επίσης μεγάλη σεζόν πέρσι στην Μπασκόνια, αλλά ο Τζέιμς είναι για μένα σαν μικρός αδερφός. Ήμασταν μαζί κάθε μέρα, ερχόταν στο σπίτι μου για να παίζουμε video games και ήταν συγκάτοικός μου στις αποστολές. Ήμασταν συνέχεια μαζί, σαν ζευγάρι! Στο πρώτο ματς ήταν τραυματίας, αλλά μιλούσαμε συνέχεια και τώρα το trash talking έχει ήδη αρχίσει. Αν νικήσουμε, θα χαρώ να του κάνω και το τραπέζι», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x