Ευρώπη

«Κράξιμο» Ομπράντοβιτς στους παίκτες του

Ποιος είδε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και δεν τον φοβήθηκε μετά την ήττα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ από τη… μισή Γαλατάσαραϊ. «Έχω παίκτες εγωιστές που σκέφτονται μόνο τους εαυτούς τους», είπε.

Άστραψε και βρόντηξε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Όχι μόνο οι παίκτες του δεν του έκαναν ένα καλό δώρο για τα 55α γενέθλιά του, αλλά τον έβγαλαν από τα ρούχα του με την αγωνιστική τους συμπεριφορά που είχε ως αποτέλεσμα την ήττα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ με 92-88 από την ελλιπέστατη Γαλατάσαραϊ.

«Συγχαρητήρια στη Γαλατά. Άξιζε τη νίκη. Είναι μια ομάδα που έπαιξε με αξιοπρέπεια και θάρρος. Εμείς ήμασταν πολύ κακοί στην άμυνα κι ας παίζαμε απέναντι σε μόλις έξι παίκτες. Το κίνητρο είναι το πιο σημαντικό για έναν αθλητή. Το είπα και στους παίκτες του. Δεν πρέπει να είναι εγωιστές και πρέπει να έχουν πάντα κίνητρο. Κάποιοι δεν το έκαναν. Έχω παίκτες εγωιστές που σκέφτονται μόνο τους εαυτούς τους», είπε εμφανώς οργισμένος ο «Ζοτς» κρούοντας το κώδωνα του κινδύνου εν όψει του αγώνα της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x