Ελλάδα

Κρατά Μιλόσεβιτς, «βλέπει» Ραντ η ΑΕΚ

Πρόταση ανανέωσης στον Μίλαν Μιλόσεβιτς θα καταθέσει η ΑΕΚ. Την περίπτωση του Βίκτορ Ραντ εξετάζουν οι «κιτρινόμαυροι», αρέσει και ο Μάικ Μπράμος. Δύσκολο για Οκάρο Γουάιτ.

Ο Γιούρε Ζντοβτς μπορεί να αναχωρεί την Τετάρτη για διακοπές στην πατρίδα του, αλλά ο σχεδιασμός για την ΑΕΚ της νέας σεζόν έχει πάρει ήδη μπρος.

Μια από τις πρώτες κινήσεις της ΚΑΕ είναι να προτείνει ανανέωση συμβολαίου στον Μίλαν Μιλόσεβιτς. Ο Βόσνιος πάουερ φόργουορντ ήταν από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες ΚΑΙ τη φετινή περίοδο και θα επιβραβευτεί για την προσφορά του.

Από εκεί και πέρα, είναι ασαφές αν ο Μαλίκ Χέρστον θα συνεχίσει, παρότι έχει συμβόλαιο. Η ΑΕΚ εξετάζει κι άλλες λύσεις, όπως του Βίκτορ Ραντ, του 25χρονου Αμερικανού φόργουορντ (2,05μ.), που φέτος έκανε πολύ καλή σεζόν με τη Νίζνι έχοντας 15,4 πόντους, 6,8 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ κατά μέσο όρο.

Στην «Ένωση» αρέσει και ο Μάικ Μπράμος, αλλά δεν έχει προχωρήσει ακόμη αρκετά το συγκεκριμένο ζήτημα. Το ίδιο ισχύει και για τον Οκάρο Γουάιτ, που όμως είναι ακόμη πιο δύσκολη υπόθεση, μιας και έχει προτεραιότητα το ΝΒΑ και μετά την Ευρωλίγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x