Ελλάδα

Κράτησε τους «πυλώνες» και φουλάρει ο Ολυμπιακός

Μετά την παραμονή Πρίντεζη και Μάντζαρη, ο Ολυμπιακός φουλάρει για τις επόμενες κινήσεις ενίσχυσης. Ο ακριβός Κλαρκ, ο δύσκολος στόχος του Σλούκα και η αναμονή για Μιλουτίνοφ.

Ο Ολυμπιακός κατόρθωσε να κρατήσει για άλλα τρία χρόνια τον Βαγγέλη Μάντζαρη και τον Γιώργο Πρίντεζη πετυχαίνοντας στο απόλυτο τον αρχικό στόχο στον αγωνιστικό σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

Είναι σαφές πως Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος είναι αποφασισμένοι όχι απλώς να διατηρήσουν τον κορμό της ομάδας, αλλά και να προβούν σε κινήσεις που θα ισχυροποιήσουν τους «ερυθρόλευκους» για τη νέα σεζόν.

Πλέον οι Πειραιώτες βάζουν μπρος για τα επόμενα κομμάτια του παζλ. Στην περίπτωση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν μέχρι το αργότερο τις 15 Ιουλίου, καθώς μέχρι τότε έχουν δικαίωμα οι Σπερς να ενεργοποιήσουν τον όρο να τον πάρουν στο ΝΒΑ καταβάλλοντας 1 εκατ. δολάρια. Ο Κεμ Μπιρτς έχει οψιόν για έναν ακόμη χρόνο και το πιθανότερο είναι να παραμείνει, αφού είναι ρίσκο να βρεθεί παίκτης με ανάλογα χαρακτηριστικά, μεγαλύτερης αξίας και μικρότερης τιμής.

Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός ψάχνει για παίκτη που μπορεί να παίξει στο «4» (για να παίρνει ανάσες ο Πρίντεζης) και στο «5» (σε πιο ευέλικτα σχήματα). Ο Ερλ Κλαρκ, που χθες ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Μπεσίκτας, είναι στο στόχαστρο, ωστόσο πρόκειται για πολύ ακριβή περίπτωση, με το συμβόλαιό του να αγγίζει τις 800.000.

Σε ό,τι αφορά στις θέσεις της περιφέρειας, πέρα από τη δεδομένη αποχώρηση του Γουότερς, όλα δείχνουν πως φεύγουν και οι Χάκετ και Γκριν. Ο Ολυμπιακός θα ήθελε πολύ να ξαναπάρει τον Κώστα Σλούκα αλλά η Φενέρμπαχτσε έχει τον πρώτο λόγο και πέρα από την επιθυμία του παίκτη θα χρειαστούν και πάρα πολλά χρήματα. Ο Γιάνις Στρέλνιεκς της Μπάμπεργκ αρέσει, αλλά έχει τεράστια πρόταση από τη Χίμκι, ενώ στη λίστα είναι ο Άαρον Τζάκσον και ο Κόρι Χίγκινς, που φεύγουν από την ΤΣΣΚΑ και έχουν επίσης μεγάλο κασέ. Είναι σαφής η πρόθεση της διοίκησης να πάει σε παίκτες δοκιμασμένους και εγνωσμένης αξίας και λιγότερο σε «λαχεία», παρότι ο ανταγωνισμός από ομάδες που έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ κι έχουν μικρότερη φορολογία είναι τεράστιος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x