Ελλάδα

«Κρεμάστηκε» ο Μαυροειδής! (pics)

Στο… κλαμπ των παντρεμένων ανήκει πλέον ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος το Σάββατο (4/7) αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης με την εκλεκτή της καρδιάς του, Κατερίνα Κοροπιώτη.

Ένα από τα καλύτερα παιδιά του ελληνικού μπάσκετ δεν είναι πλέον… ελεύθερο! Ο Δημήτρης Μαυροειδής ανήκει πλέον στο κλαμπ των παντρεμένων, αφού το Σάββατο (4/7) ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του, Κατερίνα Κοροπιώτη.

Το μυστήριο έγινε σε ένα κτήμα στο Κορωπί και το «παρών» έδωσε πλήθος ανθρώπων του ελληνικού μπάσκετ και όχι μόνο. Εκεί, ήταν οι Αντώνης και Βαγγέλης Μάντζαρης, Δημήτρης Αγραβάνης, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Γιάνις Μπλουμς, Ζήσης Σαρικόπουλος, Γιάννης Αθηναίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Βασίλης Ξανθόπουλος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Παναγιώτης Καυκής, αλλά και ο Νώντας Παπαντωνίου με τον πατέρα του, Ανδρέα.

Επίσης, ήταν οι προπονητές Ηλίας Ζούρος, Νίκος Λινάρδος, Γιώργος Κετσελίδης, Μιχάλης Καλαβρός και Δημήτρης Μενουδάκος, μάνατζερ, αλλά και άνθρωποι που συνεργάστηκε μαζί τους στον Ολυμπιακό, όπως ο φυσιοθεραπευτής Τόλης Καρατάς. Κουμπάροι του ζεύγους ήταν ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, με τη Βάσια Παρασίδου.

inner

inner

inner

inner

Σύσσωμο το www.sport-fm.gr εύχεται στους νεόνυμφους βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x