Γενικά

Κρίμα ρε Ντόρσεϊ…

Στον πόντο έμεινε εκτός τελικού του NCAA το Oregon του πολύ καλού Τάιλερ Ντόρσεϊ, καθώς ηττήθηκε με 77-76 από το North Carolina, που στον τελικό της Δευτέρας θα αναμετρηθεί με το Gonzaga.

Η νέα πολύ καλή εμφάνιση του Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν αρκούσε στο Oregon να συνεχίσει την ονειρεμένη του πορεία μέχρι τον τελικό. Οι Ducks, που εμφανίζονταν στον τελικό για πρώτη φορά από το 1939 όταν είχαν κατακτήσει τον τίτλο, ηττήθηκαν με 77-76 από το North Carolina στον ημιτελικό του Final Four του Φίνιξ.

Ο Κένεντι Μικς όχι μόνο είχε 25 πόντους, αλλά πήρε και το καθοριστικό επιθετικό ριμπάουντ (είχε συνολικά 14 ριμπάουντ) μετά από χαμένη βολή στα 7’’ πριν το τέλος. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έκανε ένα ακόμη πολύ καλό ματς και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδα του με 21 πόντους (12/12 βολές, 3/7 τρίποντα, 0/4 δίποντα), 4 ριμπάουντ και 1 λάθος.

Στον τελικό της Δευτέρας οι Tar Heels θα αντιμετωπίσουν το Gonzaga που πήρε την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία του νικώντας με 77-73 το South Carolina. Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος είχε 23 πόντους, 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των Bulldogs.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x