Ελλάδα

Κρουμπάλι: «Τεράστιο βήμα στην καριέρα μου ο ΠΑΟΚ»

Ανυπόμονος να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Ουσμάν Κρουμπάλι, ο οποίος έσταζε… μέλι για τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ενθουσιασμένος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ουσμάν Κρούμπαλι, ο οποίος τόνισε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Γεια σε όλους, τι έγινε; (σ.σ. στα ελληνικά). Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιο βήμα στην καριέρα μου. Είμαι ανυπόμονος για την νέα χρονιά για να γνωρίσω τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου και να πετύχουμε σε όλες τις διοργανώσεις».

Για το τι γνωρίζει για τους συμπαίκτες του: «Δεν ξέρω πολλά πράγματα για τους συμπαίκτες μου. Ο Ντίλαρντ είναι εξαιρετικός παίκτης κι είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω μαζί του. Θέλω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου αλλά και να βοηθηθώ από αυτούς».

Για τον Ηλία Παπαθεοδώρου: «Ο κόουτς Ηλίας είναι εκπληκτικός. Ενδιαφέρεται για τους παίκτες εκτός γηπέδου, ενδιαφέρεται για αυτούς. Μπορεί να συνδυάσει τα ταλέντα των παικτών. Εγώ θα δώσω το 100% σε επίθεση και άμυνα, κάθε χρόνο βελτιώνομαι. Αυτό που θα βοηθήσει την ομάδα είναι το πάθος για την νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x