Ελλάδα

Ξανά… νοσοκομείο ο Ολυμπιακός

Με πολλά προβλήματα άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι πρωταθλήματος με το Ρέθυμνο στο ΣΕΦ, καθώς αμφίβολοι είναι Σπανούλης, Μάντζαρης και Παπαπέτρου. Διάψευση για Μπίλαν-Μπάμπιτς.

Μπορεί η γεμάτη τραυματισμούς πορεία στο Top 16 να πέρασε οριστικά για τον Ολυμπιακό, όμως τα προβλήματα δε λένε να αφήσουν τους «ερυθρόλευκους», ούτε τώρα που θέλουν να ηρεμήσουν, να ανασυνταχθούν και να φορτσάρουν για τον μεγάλο φετινό τους στόχο που είναι το πρωτάθλημα.

Μετά το χθεσινό ρεπό, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος περίμενε τους παίκτες του σήμερα στο ΣΕΦ για να αρχίσει η προετοιμασία ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (13/04) με το Ρέθυμνο, όπου με νίκη οι πρωταθλητές σφραγίζουν τη πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και το απόλυτο πλεονέκτημα στα πλέι οφ. Η προπόνηση όμως, πλην του γνωστού τις τελευταίες ημέρες απόντα, Γιώργου Πρίντεζη ο οποίος θα ξεκουραστεί και θα υποβληθεί σε θεραπείες για τουλάχιστον δέκα ακόμα ημέρες για να ξεπεράσει την πελματιαία απονεύρωση, είχε και άλλους τέσσερις απόντες!

Ο λόγος για τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος έχει οστικό οίδημα στον αστράγαλο, τον Βαγγέλη Μάντζαρη που προσβλήθηκε από ιογενή γαστρεντερίτιδα, τον Ιωάννη Παπαπέτρου ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο πόδι και τον Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος αναρρώνει από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο μεσαίο δάκτυλο του αριστερού χεριού. Η συμμετοχή τους θα κριθεί τις επόμενες ημέρες, αν και λογικά πλην του αρχηγού όλοι θα προλάβουν να παίξουν, με τον Ιταλό γκαρντ να φοράει ξανά τον ειδικό νάρθηκα στο χέρι.

«Κανένα θέμα με Μπίλαν-Μπάμπιτς»

Εν τω μεταξύ με αφορμή σημερινό δημοσίευμα του ιταλικού Sportando που ήθελε τον Ολυμπιακό να έχει βάλει στο στόχαστρο ενόψει καλοκαιριού τους Μίρο Μπίλαν (σέντερ) και Λούκα Μπάμπιτς (φόργουορντ) από την Τσεντεβίτα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν ευσταθεί, καθώς δεν έχει γίνει και ούτε θα γίνει οποιαδήποτε κίνηση για απόκτηση παίκτη ή ανανέωση συμβολαίου που λήγει πριν το τέλος της σεζόν.

Τέλος αύριο, αναμένεται η ΚΑΕ να προβεί στην τελευταία αλλαγή ξένου παίκτη στο ρόστερ ενόψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος, με τον Ματ Λοτζέσκι να επιστρέφει και τον Ντάριους Όντομ να μείνει εκτός.

Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x