Ελλάδα

Ξεκίνημα με μεγαλεπήβολους στόχους για Ολυμπιακό

Έστω και με αρκετές απουσίες για το τεχνικό τιμ, ξεκίνησε την Τετάρτη η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πλην του Κώστα Μίσσα, έλειπαν και οι διεθνείς Εβίνα Μάλτση, Στέλλα Καλτσίδου, Ιβόν Άντερσον, Μίρνα Μάζιτς και Βικτόρια Μακόλι, ενώ τα νέα πρόσωπα για την Ελένη Καπογιάννη ήταν οι Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα Σπυριδοπούλου, ενώ επανήλθε η Ανθή Μπαλτά μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού της στον Αθηναϊκό.

Η τεχνικός της ομάδας τόνισε πως: «Ξεκινάμε πρώτα ο Θεός με υγεία και μεγάλη όρεξη. Έχουμε αποκομίσει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από την περυσινή σεζόν και ο στόχος δεν είναι μόνο το νταμπλ στην Ελλάδα, αλλά και το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Θεωρούμε ότι, όταν με το καλό μαζευτεί όλη η ομάδα, θα δουλέψουμε όπως πρέπει για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Είμαι αισιόδοξη, θέλω όλες οι παίκτριές μας να είναι υγιείς και να επιδείξουν τη διάθεση που είχαν πέρυσι και ακόμα μεγαλύτερη, ώστε να φτάσουμε την ομάδα ένα βήμα παραπάνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x