Ελλάδα

Ξεκινήσαμε για… Τορίνο!

Με δέκα παίκτες πραγματοποίησε η Εθνική μας ομάδα την πρώτη της προπόνηση, ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά στο Τορίνο. Εκτός οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Σλούκας, Περπέρογλου και Μπουρούσης.

Αντίστροφα πλέον μετράει ο χρόνος για την Εθνική μας ομάδα και για το Προολυμπιακό τουρνουά που θα γίνει στο Τορίνο. Τη Δευτέρα (13/6) πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ η «πρώτη» του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, με τον Φώτη Κατσικάρη να είχε δέκα παίκτες στη διάθεσή του και να μετρά τέσσερις απουσίες.

Συγκριμένα, το «παρών» έδωσαν οι Θανάσης Αντετοκούνμπο, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γιώργος Μπόγρης, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιάννης Αθηναίου, Βασίλης Καββαδάς, Ιωάννης Παπαπέτρου, Βαγγέλης Μάντζαρης και Κώστας Κουφός. Μάλιστα, λίγα λεπτά αφότου ξεκίνησε η προπόνηση μπήκε και ο Νικ Καλάθης στο παρκέ, ο οποίος ήρθε κατευθείαν από το αεροδρόμιο!

Εκτός ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά και ο Γιάννης Μπουρούσης, καθώς ολοκλήρωσε πολύ πρόσφατα τις υποχρεώσεις του με τη Λαμποράλ Κούτσα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Επίσης, απόντες ήταν φυσικά και οι Κώστας Σλούκας και Στράτος Περπέρογλου λόγω της συμμετοχής τους στους τελικούς της Τουρκίας (με Φενέρμπαχτσε) και της Ισπανίας (Μπαρτσελόνα) αντίστοιχα.

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x