Ελλάδα

Κυρίαρχο θέμα η βία

Το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ στη συνεδρίαση της Δευτέρας αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα της βίας που ταλανίζει το ελληνικό μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

Έτσι, η Λίγκα αποφάσισε να συγκροτηθεί επιτροπή που θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την εφαρμογή του νόμου για το ηλεκτρονικό εισιτήριο στα κλειστά γυμναστήρια.

Το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής της Basket League αποδέχθηκε την εισήγηση του Γιώργου Χαλβατζάκη να προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις για την καταπολέμηση της βίας, την εφαρμογή των μέτρων που έχει αποφασίσει ο Σταύρος Κοντονής και να στηρίξει τον ίδιο τον Υφυπουργό αθλητισμού στο έργο του.

Εν τω μεταξύ, την ίδια μέρα αποφασίστηκαν αλλαγές στα ΑΕΚ-Άρης και ΚΑΟΔ-Πανελευσινιακός για την 22η αγωνιστική το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 29-3-2015 στο ΟΑΚΑ με ώρα έναρξης τις 13:00, αντί για τις 15:00 που είχε οριστεί αρχικά και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον OTE SPORT3D.

Η δεύτερη αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 28-3-2015 με ώρα έναρξης τις 17:00 στο "Δ.Κ.Γ Κραχτίδης", όπως είχε οριστεί και θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από το NS3, ενώ θα έχει παράλληλη μετάδοση από το NS2 &NS2HD/Λεπτό προς Λεπτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x