Ελλάδα

Κωνσταντινίδης: «Είναι μεγάλη επιτυχία να νικάς τον Άρη»

Ως μία μεγάλη επιτυχία για μια ομάδα σαν το Ρέθυμνο να νικά τον Άρη χαρακτήρισε το 69-60 επί των «κίτρινων» ο Τόνι Κωνσταντινίδης.

Ο τεχνικός των Ρεθυμνιωτών τόνισε πως αισθάνεται υπερήφανος για τους παίκτες του και θεωρεί πως έπαιξαν σωστά σε άμυνα και επίθεση, πλην του διαστήματος 5’-10’. Χαρακτήρισε καταλυτική την παρουσία του Τσάλτον και θεωρεί πως οι Έλληνες έκαναν τη διαφορά σε κρίσιμα σημεία, ενώ ζήτησε ανάλογη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Καταρχήν, να ευχηθώ στον Άρη ότι καλύτερο τη νέα χρονιά, όπου από την καινούρια εβδομάδα ξεκινάει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. Είναι μία μεγάλη νίκη. Ότι και να πούμε, είναι μία μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας να νικάμε μία από τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ήταν κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ.

Όπως είπα στα αποδυτήρια στους παίκτες μου, είναι οι στιγμές που ένας προπονητής νιώθει υπερήφανος για τους καλαθοσφαιριστές του και, πραγματικά, σήμερα με έκαναν να το αισθανθώ σε πολύ μεγάλο επίπεδο και με χαροποιεί ιδιαίτερα, γιατί στο τέλος είδα αυτή τη χαρά στο πρόσωπό τους.

Σήμερα, παίξαμε πάρα πολύ στοχευμένα και αμυντικά και επιθετικά. Αν αφαιρέσω ένα πεντάλεπτο στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, στο τέλος της υπόλοιπης διάρκειας του παιχνιδιού, είχαν πάρα πολύ καλό ρυθμό. Χωρίς να θέλω να ξεχωρίζω κάποιους από τους παίκτες μου, θεωρώ πως και στη Ρόδο και σήμερα καταλυτικός παράγοντας ήταν ο Τάλτον. Θεωρώ ότι αυτό το παιδί μπορεί να μας οδηγήσει εκεί που θέλουμε και μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Από ‘κει και πέρα, οι Έλληνες έκαναν τη διαφορά και με χαροποιεί διπλά. Δεν μου αρέσει η απόδοση της ομάδας μου να χαρακτηρίζεται μόνο από τους ξένους. Για μας, είναι ακόμα μία νίκη. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με το ίδιο πάθος. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.

Στα φιλικά παιχνίδια, δεν δείξαμε αυτό το πρόσωπο που θα θέλαμε αμυντικά, σχετικά με τους πόντους που δεχόμαστε και είμαι χαρούμενος, γιατί στα πρώτα ματς του πρωταθλήματος τον καταφέραμε αυτόν το στόχο. Αν συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο, θα πάμε πολύ καλά. Καλή συνέχεια σε όλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x