Ελλάδα

Κωνσταντινίδης: «Μεγάλη νίκη με τραγική εμφάνιση»

Ως μία μεγάλη νίκη μετά από τραγική εμφάνιση χαρακτήρισε αυτή του Ρεθύμνου κόντρα στον Προμηθέα Πατρών ο Τόνι Κωνσταντινίδης μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Μελίνα Μερκούρη».

Ο Κύπριος τεχνικός τόνισε πως δε θα ήθελε να βρίσκεται στον πάγκο μετά από μία τέτοια εμφάνιση και... ζήτησε συγγνώμη από τους Πατρινούς για τη νίκη των Κρητικών, όμως στάθηκε στη σημασία των δύο βαθμών στην προσπάθεια της πρώτης πεντάδας, αλλά και στην προσπάθεια για να έρθει η νίκη.

Αναλυτικά: «Αρχικά, θέλω να συγχαρώ τον Προμηθέα Πατρών και τον προπονητή του για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν σήμερα και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια. Κάναμε μία τεράστια νίκη με τραγική εμφάνιση. Έτσι μπορώ να το χαρακτηρίσω. Είναι από τα παιχνίδια που δεν θέλω να είμαι στον πάγκο και η ομάδα μου να παίζει τόσο άσχημο μπάσκετ.

Μπορεί η διακύμανση του σκορ να ήταν συναρπαστική, όσον αφορά στον κόσμο, αλλά δεν θέλω με τίποτα να βλέπω την ομάδα μου να παίζει τόσο κακό μπάσκετ. Ουσιαστικά, θα πρέπει να απολογηθώ στον Προμηθέα που δεν νίκησε. Έμαθα να λέω τα πράγματα με το όνομά τους.

Όμως, από την άλλη μεριά ήταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη που μας κρατάει στην πρώτη πεντάδα. Πρέπει να δούμε τι συνέβη και είχαμε αυτή την κάκιστη απόδοση. Νομίζω ήταν με διαφορά το χειρότερό μας ματς τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας.

Στα αποδυτήρια μίλησα ξεκάθαρα ότι με αυτόν τον τρόπο δεν μπορούμε να πάμε πουθενά. Από ‘κει και πέρα, για τον μόνο λόγο που μπορώ να δώσω συγχαρητήρια είναι πως πάλεψαν μέχρι το τέλος και πήραν τη νίκη. Έχω την εντύπωση ότι όλα ξεκίνησαν από το δικό μας άσχημο ξεκίνημα, δίνοντας απίστευτη αυτοπεποίθηση στον Προμηθέα περιφερειακά και όταν έχει 6/7 τρίποντα, καταλαβαίνετε ότι τους διευκολύναμε.

Το μόνο που θέλω να υποσχεθώ στον κόσμο, γιατί τους αγχώσαμε σήμερα, είναι ότι δεν πρόκειται να ξαναδούν την ομάδα μας σε τέτοια κατάσταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x