Ελλάδα

Κώττας: «Δεν είμαστε... τυχαίοι»!

Το γεγονός ότι το Ρέθυμνο δεν πρόκειται για μια... τυχαία ομάδα, μετά τις νίκες που πήρε ενάντια σε Άρη και Κολοσσό, σχολίασε ο Θωμάς Κώττας. Τα συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό και η ευχή για Παναθηναϊκό.

Το γεγονός πως το Ρέθυμνο δεν πρόκειται για μια τυχαία ομάδα, έθιξε ο Θωμάς Κώττας, μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ, καθώς η κρητική ομάδα έχει πετύχει το «2 στα 2» στην Basket League κι ευελπιστεί να συνεχιστεί το καλό σερί και αύριο, με αντίπαλο τον Απόλλωνα στην Πάτρα (22/10, 17:00).

Τέλος, ο 20χρονος φόργουορντ/σέντερ έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Ολυμπιακό για την νίκη επί της Εφές, στην Ευρωλίγκα, κι εξέφρασε την επιθυμία να νικήσει και ο Παναθηναϊκός Superfoods στην Μόσχα, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Αναλυτικά

«Θα «παλέψουμε» για ακόμα μία νίκη

Καλησπέρα και πάλι από το μπλογκ του ΕΣΑΚΕ. Για ακόμη μία εβδομάδα είμαι στην ευχάριστη θέση να γράψω για μία νίκη. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά καταφέρνουμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο των αντιπάλων μας… και τι αντιπάλων.

Η νίκη επί του Άρη επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η επικράτηση μας στην πρεμιέρα κόντρα στον Κολοσσό, δίνοντας συνέχεια και συνέπεια στα θετικά αποτελέσματα. Τα παιδιά προσπάθησαν αρκετά, χαροποιώντας άπαντες, αλλά πολύ περισσότερο τον κόσμο μας, ο οποίος πραγματικά μας έδωσε αυτή την έξτρα ώθηση για να τα καταφέρουμε στο τέλος και τον ευχαριστούμε πολύ.

Έτσι, λοιπόν, μετά την μεγάλη μας νίκη απέναντι στον Άρη και τη χαρά μας, ερχόμαστε αντιμέτωποι με έναν σπουδαίο αντίπαλο. Ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος, διότι ο Απόλλωνας προέρχεται από δύο ήττες και η πίεση από την πλευρά τους θα είναι μεγάλη, ενώ θα έχουν και τον κόσμο στο πλευρό τους, κάνοντας το έργο μας ακόμη πιο δύσκολο. Σίγουρα θέλει τη νίκη, αλλά τη θέλουμε και εμείς για να εδραιώσουμε την φετινή παρουσία μας στην Stoiximan.gr Basket League. Για αυτό θα αγωνιστούμε, για αυτό θα «παλέψουμε»… για ακόμη μία νίκη!

Ο «δρόμος» μας την φετινή σεζόν είναι μακρύς και για αυτό προσπαθούμε να «χτίσουμε»

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη μεγάλη εμφάνιση και την πρώτη του νίκη στην Ευρωλίγκα στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Εφές. Εύχομαι και στον Παναθηναϊκό να διπλασιάσει τις νίκες του παρά το ότι η αποστολή του στη Μόσχα είναι πραγματικά πολύ – πολύ δύσκολη
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x