Ευρώπη

Λαφαγέτ: «Ευτυχισμένος που ήρθα στο Μιλάνο»

Χαρούμενος με την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο δήλωσε ο Όλιβερ Λαφαγέτ, ο οποίος ανυπομονεί να αποθεραπευτεί από το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Το χρόνο αντίστροφα να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετρά ο Όλιβερ Λαφαγέτ, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Αρμάνι, δηλώνει χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Μιλάνου.

«Ήταν δύσκολη στιγμή για μένα, αλλά μετά την επέμβαση τα πηγαίνω όλο και καλύτερα. Ξεκίνησα αμέσως αποθεραπεία και τώρα είμαι στην αποκατάσταση», δήλωσε αρχικά ο Όλιβερ Λαφαγέτ για τον τραυματισμό του, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Αρμάνι Μιλάνο:

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στη Μιλάνο, καθώς πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα με μεγάλη παράδοση. Επίσης, το ιταλικό πρωτάθλημα είναι από τα πιο δύσκολα και πιο ανταγωνιστικά. Θα πρέπει να είσαι απόλυτα έτοιμος για κάθε παιχνίδι».

Για τον ίδιο: «Είμαι ένας πόιντ γκαρντ, ο οποίος μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ. Μπορώ να σκοράρω και να παίξω καλή άμυνα. Δεν με φοβίζει εάν θα αγωνίζομαι λίγα λεπτά. Όσο χρόνο σου γίνει ο προπονητής, εσύ θα πρέπει να είσαι έτοιμος να βοηθήσεις».

Για να καταλήξει: «Ο Ρέπεσα μου είπε πως είμαι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς πάνω στην μπάλα. Πράγματι, είναι δύσκολο να μου βάλεις καλάθι, αλλά θα ήθελα να μιλούν οι αντίπαλοι για μένα και όχι εγώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x