Ελλάδα

Λαμπρή η παρουσίαση του Προμηθέα

Πραγματοποιήθηκε σε μία λαμπρή εκδήλωση στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών η εορταστική εκδήλωση του Προμηθέα Πάτρας.

Στην εκδήλωση έγινε η επίσημη παρουσίαση της φετινής ομάδας και των χορηγών της, ενώ τιμήθηκαν ο πρώην αρχηγός των Πατρινών, Βασίλης Γιαννικόπουλος, όπως και ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Τάσος Χρυσανθόπουλος, ενώ χαιρετισμούς απεύθυναν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, οι βουλευτές Αχαΐας, Ανδρέας Ριζούλης και Ανδρέας Κατσανιώτης, ο σύμβουλος του Δημάρχου Πατρέων, ο υπεύθυνος για τον Αθλητισμό και παλιός πρωταθλητής του μπάσκετ, Τάκης Πετρόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η και γενικός γραμματέας ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ, Νίκος Κανελλάκης, και ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης πατέρας Ειρηναίος.

Αμέσως μετά το τέλος των χαιρετισμών, ακολούθησε η απονομή στον Ντέιβιντ Μπλατ. Την απονομή έκανε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Βαγγέλης Λιόλιος. «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να βρίσκομαι εδώ μαζί σας», ανέφερε ο Αμερικανοισραηλινός τεχνικός και πρόσθεσε πως: "Σίγουρα, είναι μεγάλη ευλογία το να κοουτσάρεις σε τελικούς ΝΒΑ ή στην Ευρωλίγκα ή να παίρνεις Ολυμπιακά μετάλλια, όμως η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να βλέπεις το χαμόγελο ενός παιδιού, όταν το προπονείς στο γήπεδο".

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με την παρουσίαση της φετινής ομάδας. Γiα αυτόν το τον λόγο κλήθηκε ο περυσινός αρχηγός του Προμηθέα, Βασίλης Γιαννικόπουλος, τον οποίον τίμησε για την προσφορά του στο σύλλογο ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χρήστος Μήλας.

Μετά το τέλος της παρουσίασης του ρόστερ, ο αρχηγός, Νίκος Γκίκας δήλωσε πως: «Εύχομαι υγεία και καλή δύναμη σε όλους, πολύ όρεξη για δουλειά και έναν κοινό στόχο: Να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στον ελληνικό μπασκετικό χάρτη. Ο κόσμος της Πάτρας είναι ο έκτος μας παίκτης».

Ακολούθησε η παρουσίαση του τεχνικού τιμ του Προμηθέα.

Ο Μάκης Γιατράς ανέφερε στη σύντομη ομιλία του πως: «Βρίσκομαι για πέμπτη χρονιά στον Προμηθέα. Όλα τα παιδιά που ήρθαν στον Προμηθέα όλα αυτά τα χρόνια πίστεψαν στα όνειρα των ανθρώπων της ομάδας και κάπως έτσι φτάσαμε στην Α1 και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό», ενώ στάθηκε και στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον Προμηθέα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x