Ευρώπη

Λάνγκφορντ: «Η Μακάμπι με κορόιδεψε»!

Έξαλλος με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ δήλωσε ο Κιθ Λάνγκφορντ, λέγοντας πως είχε συμφωνήσει για δύο χρόνια, αλλά μετά την απόκτηση του Σόνι Γουίμς οι άνθρωποι της «ομάδας του λαού» έκαναν τους ανήξερους!

Μία… ανάσα από την επιστροφή του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ βρέθηκε ο Κιθ Λάνγκφορντ αυτό το καλοκαίρι!

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Αμερικανό γκαρντ οι άνθρωποι της «ομάδας του λαού» έπαιξαν πολύ άσχημα παιχνίδι μαζί του, καθώς ενώ είχαν δώσει τα χέρια για συμβόλαιο διετούς διάρκειας, μετά την απόκτηση του Σόνι Γουίμς έκαναν τους ανήξερους!

«Η Μακάμπι μου είχε πει πως ήμουν στο νούμερο “1” και μου είπαν να μην ανανεώσω με την Ούνιξ Καζάν. Όταν συμφώνησα, όλα εξαφανίστηκαν. Τότε, εκνευρίστηκα πολύ και ένιωσα πως με κορόιδεψαν. Μετά, διάβασα τον Τύπο πως πλησίαζε ο Σόνι Γουίμς και έτσι κατάλαβε πως όλα συνδέθηκαν σαν παζλ. Ξέρω πως είναι μπίζνες, καθώς εκείνος έρχεται από το NBA και εγώ όχι. Όμως, θα έπρεπε να μου πουν ότι ακυρώνουν τη συμφωνία. Ήταν πολύ άσχημο αυτό που μου έκανε η Μακάμπι», δήλωσε αρχικά ο Κιθ Λάνγκφορντ στην ιστοσελίδα «one.co.il» και πρόσθεσε:

«Άνθρωπος της διοίκησης της Μακάμπι μου είπε να μην υπογράψω στην Ούνιξ. Μάλιστα, ήρθε και οι συζητήσεις ήταν πολύ προχωρημένες, όπου μου πρότεινε συμβόλαιο δύο ετών. Και ξαφνικά όλα χάθηκαν. Κανείς δεν απαντούσε σε κλήσεις και μηνύματα. Συμπεριφέρονταν παράξενα, αρνούμενοι τη συμφωνία που είχαμε. Εκνευρίστηκα. Όχι γιατί δεν χάλασε το deal, αλλά γιατί ένιωσα ότι με κορόιδεψαν. Ήθελα να επιστρέψω στο Ισραήλ και θα θυσίαζα 800.000 δολάρια για να έρθω για χάρη της Μακάμπι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x