Ελλάδα

Λάνγκφορντ: «Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»

Στη βελτίωση της εικόνας της ομάδας του στην άμυνα στάθηκε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, Κιθ Λάνγκφορντ, στις δηλώσεις που έκανε μετά από τη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Όλο και καλύτερα νιώθει στον Παναθηναϊκό ο Κιθ Λάνγκφορντ, που ήταν καθοριστικός παράγοντας της νίκης των «πρασίνων» κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο 35χρονος γκαρντ, που είχε τα γενέθλιά του σήμερα, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και στάθηκε στη βελτιωμένη εικόνα της ομάδας του στην άμυνα, ενόσω πρόσθεσε πως εκείνος και οι συμπαίκτες πρέπει να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κιθ Λάνγκφορντ στην Cosmote TV:

«Στο πρώτο ματς αφήσαμε την ΑΕΚ να κάνει το παιχνίδι της. Σήμερα έπρεπε να προσπαθήσουμε παραπάνω στην άμυνα και το κάναμε σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

- Για την προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό είπε: «Βήμα-βήμα. Νιώθω όλο και καλύτερα, είμαι σε καλή κατάσταση. Είμαστε ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας, μόλις τελείωσε ένα από τα πιο σκληρά training camp της καριέρας μου. Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας και πολλά πράγματα να φτιάξουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x