Ελλάδα

Λάνγκφορντ: «Θα τελειώσουμε μετά το… ΝΒΑ»

Μια καλή σειρά αγώνων με τον Παναθηναϊκό περιμένει ο Κέβιν Λάνγκφορντ, ενώ ο πάουερ φόργουορντ του ΠΑΟΚ βλέπει τα ελληνικά play offs να τελειώνουν μετά και τους τελικούς του ΝΒΑ.

Μια άκρως ενδιαφέρουσα κι ανταγωνιστική σειρά αγώνων περιμένει στα ημιτελικά απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Κέβιν Λάνγκφορντ. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ του ΠΑΟΚ τόνισε πως περιμένει τους «πράσινους» να παραταχθούν πλήρεις, ενώ εκτίμησε μετά δυσφορίας πως τα ελληνικά play offs θα ολοκληρωθούν μετά τους τελικούς του play offs.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Κερδίσαμε το παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Η ομάδα μας ήταν αντάξια των δυνατοτήτων της και συνεχίζει, όπως ακριβώς περίμενα ότι θα γίνει. Πήραμε τη νίκη και το εισιτήριο για τα ημιτελικά απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αυτή η σειρά απέναντί τους, θα είναι αρκετά καλή. Τους έχουμε ήδη αντιμετωπίσει τρεις φορές αυτή την σεζόν, οπότε οι δύο ομάδες είναι πολύ εξοικειωμένες μεταξύ τους. Έχουν φέρει νέους παίκτες και υποτίθεται ότι ορισμένοι παίκτες δεν θα παίξουν λόγω τραυματισμού, αλλά εγώ δεν το πιστεύω αυτό. Για αυτό και θα προετοιμαστούμε σα να πρόκειται να αντιμετωπίσουμε πλήρη τον αντίπαλό μας. Δεν έχω να πω κάτι άλλο για αυτό το παιχνίδι.

Σημείωση: Οι τελικοί του ΝΒΑ θα τελειώσουν πιθανότατα πριν από μας. Δεν μπορεί να είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι αυτό είναι ένα είδος αστείου.

Πάμε τώρα και στα πολύ σημαντικά: Ο Όμπι ήταν άρρωστος την τελευταία εβδομάδα. Ένιωσα τόσο άσχημα για αυτόν. Και τώρα συνειδητοποιώ ότι ως γονιός, είναι ένα πραγματικά τρομακτικό γεγονός όταν το παιδί σου είναι άρρωστο. Ναι, είπα παιδί, γιατί ο Όμπι είναι το παιδί μου. Νοιάζομαι περισσότερο για αυτόν από ότι οι περισσότεροι άνθρωποι. Είναι καλύτερα τώρα, αλλά ακόμη δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε που ήταν άρρωστος.

Εκτός από την επείγουσα ιατρική κατάσταση, ήταν μία πολύ αργή εβδομάδα. Είναι βαρετό όπως πάντα αυτή την εποχή για αυτό και είμαι λίγο ανυπόμονος για να επιστρέψω στο σπίτι μου και να ξεκινήσει το καλοκαίρι, αλλά υπάρχει ακόμη δουλειά που πρέπει να γίνει εδώ.

Μέχρι την επόμενη φορά
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x