Euroleague

Λάνγκφορντ: «Θαυμάζω τον Σπανούλη»

Λίγο πριν τη συνάντησή τους στο ΣΕΦ, ο Κιθ Λάνγκφορντ εκφράζει το θαυμασμό του στον Βασίλη Σπανούλη, ενώ μιλά για την ηγετική φυσιογνωμία που έχει στην Ούνιξ ο Κώστας Καϊμακόγλου.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ διανύει στα 33 του μια (ακόμη) εξαιρετική σεζόν στην Ούνιξ και αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνο για τον Ολυμπιακό στον αγώνα της Παρασκευής στο ΣΕΦ. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας εκφράζει το θαυμασμό του για τον Βασίλη Σπανούλη.

«Ανυπομονώ, γιατί την τελευταία φορά που έπαιξε απέναντι του, όταν ήμουν στο Μιλάνο, είχαμε την τύχη να νικήσουμε. Περιμένω με ανυπομονησία αυτό το παιχνίδι, αν και δε νομίζω πως θα υπάρχουν πολλές φάσεις 1 εναντίον 1 ανάμεσά μας. Δεν είμαι σίγουρος αν θα μαρκάρουμε ο ένας τον άλλον. Είναι πάντως μεγάλη ευκαιρία να παίξω απέναντι σε ένα σπουδαίο παίκτη. Αυτό που θαυμάζω σε εκείνον είναι η συνέπειά του. Πρέπει να σέβεσαι όποιον το κάνει κάθε χρόνο και βελτιώνει τους συμπαίκτες του. Είναι απίστευτη η συνέπειά του», αναφέρει.

Όσο για το ρόλο του ηγέτη στην Ούνιξ, τονίζει πως ανάλογα καθήκοντα έχει και ο Κώστας Καϊμακόγλου. «Νομίζω πως γίνεσαι ηγέτης με τον καιρό. Πολλά εξαρτώνται από το πώς είναι τα παιδιά στην ομάδα. Ο ηγέτης δεν χρειάζεται να είναι ο καλύτερος παίκτης. Είναι αυτός που έχει τη μεγαλύτερη παρουσία και φωνή. Για την ομάδα μας, ο Κώστας Καϊμακόγλου είναι πιθανότατα ο ηγέτης στα αποδυτήρια. Όσον αφορά σε εμένα, το θέμα είναι πως δεν φοβάμαι να μιλήσω και να πω την αλήθεια όταν χρειάζεται. Επίσης, παίρνω την ευθύνη όταν κάτι δεν πάει καλά. Δεν ξεκίνησα την καριέρα μου ως ηγέτης, έγινα στην πορεία».

Όσο για το αν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του φέτος, είπε: «Σκοράρω με μεγάλη επιτυχία αυτό το καιρό, αλλά και συνολικά νομίζω πως πρέπει να απαντήσω "ναι". Ειλικρινά, δεν έχουμε κερδίσει όσα ματς θα ήθελα, αλλά προσωπικά συνεχίζω να προσπαθώ να βελτιώνομαι. Είναι πρόκληση για μένα να προσπαθώ να είμαι καλύτερος απ' ότι στο προηγούμενο παιχνίδι. Ελπίζω να γίνω ακόμη καλύτερος» απάντησε ο κορυφαίος σκόρερ της Euroleague».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x