Euroleague

Λαουάλ: «Να προσέξουμε τους Τόμιτς και Πλάις»

Το νου τους στους «ψηλούς» της Μπαρτσελόνα πρέπει να έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Γκάνι Λαουάλ, ενώ χαρακτήρισε τον αγώνα θέμα καρδιάς και τιμής για τους «πράσινους».

Την προσοχή στη δυνατή φροντ λάιν της Μπαρτσελόνα αλλά και στην ταχύτητα στο παιχνίδι της επέστησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, όπως δήλωσε ο Γκάνι Λαουάλ ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων αύριο (05/03, 21:45) στο ΟΑΚΑ. Επίσης ο Νιγηριανός σέντερ σημείωσε πως η έκβαση του αγώνα θα κριθεί από την καρδιά που θα δείξουν οι «πράσινοι» και περιμένει να αντιδράσουν στις τρεις ήττες από τους Καταλανούς στην Ευρωλίγκα φέτος.

«Πιστεύω πως όλα είναι θέμα καρδιάς. Χάσαμε τρεις φορές φέτος, οπότε είναι και θέμα τιμής το αυριανό παιχνίδι. Κάθε βήμα που κάνουμε στη διοργάνωση είναι σημαντικό. Θέλουμε να φτάσουμε καταρχάς στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Βλέπουμε όμως κάθε βδομάδα με ξεχωριστό τρόπο και πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Αυτό που μας τόνισε ο κόουτς είναι ότι πρέπει να προσέξουμε την ταχύτητα, το τρανζίσιον και τη φροντ λάιν της Μπαρτσελόνα με τους Τόμιτς και Πλάις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x