Ελλάδα

Λαρεντζάκης στον ΣΠΟΡ FM: «Θέλουμε μια ομάδα που θα παλεύει σε κάθε ματς για τη νίκη»

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, στο περιθώριο της media day της ΑΕΚ, ενόψει της έναρξης της σεζόν, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τόνισε πως στόχος της Ένωσης είναι να εμφανιστεί ανταγωνιστική και… σκληρή στην άμυνα

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γιαννούλη Λαρεντζάκη στον ΣΠΟΡ FM: «Θέλουμε μια ομάδα ανταγωνιστική στη νέα σεζόν, που θα παλεύει σε κάθε ματς για τη νίκη. Αυτό θα ξεκινήσει την Τετάρτη (σ.σ. στο ματς Κυπέλλου με το Ρέθυμνο)».

Για τις διαφορές του Champions League της FIBA με Ευρωλίγκα, αλλά και τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: «Κακά τα ψέματα, δεν είναι ίδιο με την Ευρωλίγκα. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι χρόνια σε αυτό το επίπεδο. Θέλουμε, ωστόσο, να έχουμε μια καλή σεζόν».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω να γίνομαι καλύτερος μέρα με τη μέρα».

Για τους νέους παίκτες και το τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ, για να έχει μια καλή χρονιά: «Το θέμα είναι τι θα γίνει μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να είσαι σκληρός στην άμυνα. Γιατί αν είναι να βάζεις δύο πόντους και να τρως δύο πόντους, δεν έχει νόημα. Ο πρόεδρος έχει δείξει ότι θέλει να βγάλει νέους παίκτες. Έχουμε από τους καλύτερους παίκτες σε ηλικία. Αλλά δεν πρέπει να πιστέψουν ότι ήρθαν σε μια μεγάλη ομάδα και έπιασαν τον στόχο τους».

Τέλος, για την εμπειρία της Εθνικής: «Πήρα πολλά θετικά στοιχεία, δούλεψα και συνεργάστηκα με σπουδαίους παίκτες. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x