NBA

Λάρι Ντρου: «Εξέπληξε κι εμένα η εξέλιξη του Γιάννη»

Ο πρώτος του προπονητής στο ΝΒΑ αποθέωσε τον Αντετοκούνμπο.

Η ξαφνική ασθένεια του Τάιρον Λου έφερε τον βοηθό του, Λάρι Ντρου, στον πάγκο των Καβαλίερς. Στον αγώνα με τους Μπακς είχε την ευκαιρία να βρει απέναντί του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Για όποιον δεν το θυμάται, ο Ντρου ήταν ο πρώτος προπονητής του στο ΝΒΑ και είχε παίξει ρόλο στην επιλογή του στο ντραφτ.

«Ήμουν στο σταφ όταν τον επιλέξαμε στο ντραφτ. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τη μέρα που τον είδα για πρώτη φορά. Έπρεπε να ταξιδέψω στην Εσθονία (σ.σ. για ένα ματς της Εθνικής Νέων για το Ευρωπαϊκό U20) για να τον παρακολουθήσω. Είδα ένα πολύ αδύνατο παιδί. Δεν είχα ιδέα, πιστεύω κανείς τότε, πως θα είχε αυτή την εξέλιξη. Κάθομαι και συγκρίνω το πώς ήταν τότε και πώς είναι τώρα και για να είμαι ειλικρινής ξύνω το κεφάλι μου με απορία», τόνισε ο Λάρι Ντρου.

Όσο για τη μονομαχία του με τον Λεμπρόν Τζέιμς; «Όταν παίζουν οι δύο πρέπει να έχεις συνέχεια την προσοχή σου στον αγώνα, για να μη χάσεις κάτι. Οι φίλαθλοι έβγαλαν τα χρήματά τους για το εισιτήριο. Ο Λεμπρόν είναι ξεχωριστός παίκτης και ο Γιάννης εξελίσσεται σε κάτι αντίστοιχο», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x