Ελλάδα

Λάσκαρης: «Δουλεύουμε για ένα πιο μεγάλο γήπεδο στη Βόρεια Ελλάδα»

Ένα πιο μεγάλο γήπεδο από το «Nick Galis Hall» αξίζει στον Άρη και πάνω σ’ αυτό δουλεύει ο Νίκος Λάσκαρης με τους συνεργάτες του!

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, ο Νίκος Λάσκαρης έχει κι άλλα σχέδια για τον Άρη!

Όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης της «κίτρινης» ΚΑΕ, δουλεύει με τους συνεργάτες του πάνω σε ένα πρότζεκτ, ώστε κάποια στιγμή η ομάδα του να μετακομίσει σε ένα μεγαλύτερο γήπεδο από το «Nick Galis Hall»!

«Ήταν μια ευκαιρία να έρθω να δω την ομάδα από την στιγμή που είμαι στην Ελλάδα. Ελπίζω να έχουμε έναν καλό αγώνα. Είναι λίγο άτυχο που έτυχε να μπει ο συγκεκριμένος αγώνας πριν τον μεγάλο τελικό. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι, γι’ αυτό και θα παίξουμε. Είναι πολύ μικρό το διάστημα μεταξύ του συγκεκριμένου αγώνα και του τελικού. Εγώ είναι η αλήθεια έχω το μυαλό μου στον τελικό», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Λάσκαρης στην κάμερα της COSMOTE TV.

Για το κλίμα στους «κίτρινους»: «Δεν μίλησα με τους παίκτες, εγώ μπορώ να τους καταλάβω. Είναι τρεις μέρες πριν το τελικό. Είναι άδικο για τον σημερινό αγώνα να ακολουθεί ο τελικός μέσα σε τρεις ημέρες. Ο Άρης σαν Άρης πρέπει να έχει το μυαλό του στον τελικό».

Για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό: «Ελπίζω να μην έχουμε επεισόδια. Αρκετές θέσεις κρατήθηκαν κενές, για να μην υπάρξουν επεισόδια. Μαθαίνω ότι έρχονται πολλοί άνθρωποι με τα παιδιά τους στο γήπεδο το Σάββατο. Ο χώρος δεν είναι μεγάλος και αυτό αναδεικνύει την αναγκαιότητα για ένα πιο μεγάλο γήπεδο στη Βόρεια Ελλάδα. Είναι κάτι που το δουλεύουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x