Euroleague

Λάσο: «Ανησυχούμε που πρέπει να ταξιδέψουμε στο Μιλάνο»

Την ανησυχία του για το ταξίδι της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μιλάνο για το ματς με την Αρμάνι, εξέφρασε ο Πάμπλο Λάσο, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού στην Ιταλία.

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης, ενόψει της αναμέτρησης με την Αρμάνι, στο Μιλάνο, στις 3 Μαρτίου για την Ευρωλίγκα.

Τόσο ο Πάμπλο Λάσο, όσο και ο Έντι Ταβάρες εξέφρασαν την ανησυχία τους για το ταξίδι στην Ιταλία, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

«Τα ματς στο ιταλικό πρωτάθλημα, αλλά και στα άλλα σπορ έχουν αναβληθεί. Θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει, αλλά αν ρωτάτε εμένα, το ταξίδι στο Μιλάνο που είναι σε λιγότερο από μία εβδομάδα, προκαλεί μία ανησυχία. Όλα είναι στο χέρι των ιταλικών αρχών και εγώ δεν είμαι ο κατάλληλος για να μιλήσω, γιατί απλώς είμαι ένας προπονητής μπάσκετ», δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο.

Από την πλευρά του, ο Έντι Ταβάρες είπε: «Φυσικά και μας προκαλεί μία ανησυχία επειδή έχει έξαρση ο ιός εκεί, αλλά πρώτα έχουμε να πάμε να παίξουμε στη Μάλαγα και μετά θα ξέρουμε εάν θα πάμε ή όχι στο Μιλάνο. Εάν δεν πάρουμε τις απαραίτητες εγγυήσεις, τότε δεν θα πάμε. Αλλά, εάν μας εγγυηθούν, τότε θα πάμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x