Euroleague

Λάσο: «Από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Πάμπλο Λάσο, ο οποίος εμφανίστηκε χαρούμενος που η Ρεάλ Μαδρίτης θα έρθει χωρίς απώλειες στο ΣΕΦ.

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο Πάμπλο Λάσο ενόψει της επίσκεψης της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ.

Ο Ισπανός κόουτς τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι ένα πλήρες σύνολο και μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ενώ από την άλλη εξέφρασε τη χαρά του που θα έχει όλους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς τόσο ο Τζέφρι Τέιλορ όσο και ο Ρούντι Φερνάντεθ είναι ιατρικά καλά και θα ταξιδέψουν με την αποστολή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο:

«Σήμερα ήταν η πρώτη ημέρα που ήμασταν πλήρεις στην προπόνηση. Ο Τέιλορ είναι καλά και θα ταξιδέψει. Ο Ρούντι είχε κάποια προβλήματα στο πόδι του, αλλά συμπεριλήφθηκε στο γκρουπ των 13 παικτών και θα ταξιδέψει και εκείνος. Θα δούμε ποιος θα μείνει εκτός, την τελευταία στιγμή. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μία συμπαγή ομάδα, με συντελεστές μέσα και έξω. Επέστρεψε ο Σπανούλης, ένας αποφασιστικός παίκτης, ο οποίος δημιουργεί με την μπάλα. Ο Πρίντεζης είναι ένας βασικός συντελεστής στη φροντ λάιν και μαζί οι Μιλουτίνοφ και ΜακΛίν, οι οποίοι παίζουν πολύ καλά. Επίσης, έχουν πολλούς καλούς σουτέρ τους Ρόμπερτς και Στρέλνιεκς. Ο Ολυμπιακός παίζει πάρα πολύ καλά και πιστός στη φιλοσοφία που τους δίνει αποτελέσματα. Είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και γι’ αυτό θα πρέπει να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, να πάρουμε καλές αποφάσεις στην επίθεση και να αποφύγουμε τα λάθη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x