Euroleague

Λάσο: «Δεν πρόκειται να ρισκάρουμε με τον Ντόνσιτς»

Καμία διάθεση να υπάρξει βιασύνη στην επιστροφή του τραυματία Λούκα Ντόνσιτς δεν υπάρχει στην Ρεάλ όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Πάμπλο Λάσο.

Στην προσεχή αναμέτρηση της Ρεάλ με την Βαλένθια για την 26η αγωνιστική της Euroleague αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Πάμπλο Λάσο.

Ο τεχνικός της «βασίλισσας» υποστήριξε πως οι «νυχτερίδες» παραμένουν μία καλή ομάδα, ειδικά όταν αγωνίζεται στην έδρα της, ενώ πρόσθεσε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος βιασύνης στην επιστροφή του Λούκα Ντόνσιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον τραυματισμό του Ντόνσιτς: «Ο Λούκα Ντόντσιτς νιώθει καλύτερα. Ξεκίνησε να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Θα δούμε την πρόοδό του. Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε την υγεία του και να τον κάνουμε να επιστρέψει νωρίτερα».

Για το παιχνίδι με τη Βαλένθια: «Πάντα περιμένω τα καλύτερα από τη Βαλένθια. Γι' αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι της Euroleague είναι σημαντικό. Η Βαλένθια είναι εκτός πλέι οφ, αλλά έχει δώσει πολλά "κλειστά" παιχνίδια. Παίζουν στην έδρα τους και εκεί είναι μια δυνατή ομάδα, με πολλά "όπλα" μέσα και έξω από τη ρακέτα. Θα πρέπει να κάνουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι για να νικήσουμε εκεί».

Για την επιστροφή του Γιουλ: «Είναι καλύτερα και σιγά σιγά θα τον εντάσσουμε στο δυναμικό της ομάδας, αλλά ακόμα θέλει χρόνο. Κάθε φορά κάνει όλο και πιο απαιτητικά πράγματα, όμως δεν πρέπει να βάζουμε συγκεκριμένους στόχους. Η λέξη μήνας δεν αναφέρεται πλέον και μπορούμε να σκεφτόμαστε για εβδομάδες ή ακόμα και μέρες. Όταν είναι καλά, αισθάνεται σίγουρος και οι γιατροί δώσουν το ΟΚ, θα επιστρέψει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x