Euroleague

Λάσο: «Δύσκολο να παίξει ο Γιουλ με τον Ολυμπιακό»

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σέρχιο Γιουλ στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο μετά τη νίκη επί της Γκραν Κανάρια.

Λίγες είναι οι πιθανότητες να προλάβει ο Σέρχιο Γιουλ το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, όπως δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Γκραν Κανάρια, με τον προπονητή της «βασίλισσας» να χαρακτηρίζει «κλειδί» τον Βασίλη Σπανούλη στους Πειραιώτες.

«Ο Ολυμπιακός έχει έναν προπονητή και είναι μία ομάδα με περισσότερους παίκτες και πιο διευρυμένο ροτέισον. Οι αλλαγές είναι πάντα φυσιολογικές. Αυτό που δεν αλλάζει, όμως, είναι ο Σπανούλης. Είναι το κλειδί αυτής της ομάδας, εκείνος εξακολουθεί να έχει τις τύχες του παιχνιδιού και τις επιλογές. Εκείνος κρατάει την ομάδα με ή χωρίς νέο προπονητή», δήλωσε αρχικά ο Πάμπλο Λάσο μετά τη νίκη επί της Γκραν Κανάρια.

Για την κατάσταση του Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος απουσίαζε: «Η απουσία του Γιουλ πάντα μας επηρεάζει και είναι λογικό. Ελπίζω να παίξει στα επόμενα παιχνίδια, αλλά θα σας έλεγα ότι το βλέπω δύσκολο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x