Euroleague

Λάσο: «Να μην επιτρέψουμε στον Παναθηναϊκό να τρέξει»

Στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι να περιορίσει το τρανζίσιον παιχνίδι του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με όσα είπε ο Πάμπλο Λάσο, ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό, με τον προπονητή της «βασίλισσας» να τονίζει πως η ομάδα του θα πρέπει να περιορίσει το τρανζίσιον παιχνίδι των «πράσινων».

«Είναι πάντα όμορφο όταν παίζουμε στο γήπεδό μας, καθώς ζούμε σε ένα ζωντανό περιβάλλον και πάντα μας δίνει δύναμη να παίζουμε στην έδρα μας. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο το ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά ελπίζω να έχουμε μία καλή ατμόσφαιρα, αν και η Δευτέρα είναι περίεργη ημέρα, για ματς Ευρωλίγκας», δήλωσε αρχικά ο Πάμπλο Λάσο και συμπλήρωσε:

«Πήραμε αυτοπεποίθηση με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Κάναμε καλά παιχνίδια και πήραμε καλά αποτελέσματα, αλλά αύριο θα είναι ένα διαφορετικό ματς. Έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές τον Παναθηναϊκό και είναι μία ομάδα γύρω από τον Καλάθη, ο οποίος είναι ένας καθοριστικός παίκτης. Είναι ομάδα με μεγάλη ποικιλία και είναι από τις καλύτερες της φετινής Ευρωλίγκας. Εάν τους επιτρέψεις να τρέξουν στο ανοικτό γήπεδο θα γίνουν πολύ επικίνδυνοι, καθώς είναι μία ομάδα ρυθμού που θέλει να τρέχει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x