Euroleague

Λάσο: «Ο γιατρός είπε να μην παίξει ο Γιουλ, προβλήματα για Χάντερ και Ματσιούλις»

Πολλά προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει η Ρεάλ ενόψει του ματς με την Εφές, όπως είπε ο Πάμπλο Λάσο, με τους Σέρχιο Γιουλ, Οθέλο Χάντερ και Γιόνας Ματσιούλις να είναι εξαιρετικά αμφίβολοι.

Με αρκετές και σημαντικές απουσίες είναι πολύ πιθανό να παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο, ο οποίος παράλληλα τόνισε πως η «βασίλισσα» δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία να διαλέξει αντίπαλο στα playoffs της Ευρωλίγκας.

«Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση για τον αντίπαλο στα playoffs. Πάντα σκέφτεσαι να έχεις τον καλύτερο δυνατό αντίπαλο σε αυτή τη φορά. Θυμάμαι το 2014 όταν παίζαμε στο Κάουνας το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, όπου είχε να διαλέξουμε ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό… Αυτό δεν μου αρέσει γιατί σε αποσπά από τη δουλειά σου. Το να διαλέξεις αντίπαλο δεν σου δίνει κάτι, από τη στιγμή που είσαι πρώτος», δήλωσε αρχικά ο Πάμπλο Λάσο και πρόσθεσε:

«Θέλουμε τη νίκη γιατί είναι ένα παιχνίδι Ευρωλίγκας και δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλες ομάδες. Θέλω να ανησυχώ μόνο για την ομάδα μου. Έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά για να είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Είμαστε πρώτοι και με ενδιαφέρει μόνο η ομάδα μου».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός κόουτς αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών: «Ήταν μία πολύ περίεργη εβδομάδα για εμάς. Την Πέμπτη (6/4) προπονήθηκαν όλοι και είμαστε 15 παίκτες. Ωστόσο, έχω έξι με επτά παίκτες που είναι πολύ αδύναμοι και αυτό είναι φυσιολογικό γιατί η περασμένη εβδομάδα ήταν πολύ έντονη με Φενέρμπαχτσε και Φουενλαμπράδα. Ο Γιουλ έχει προβλήματα από την αρχή της εβδομάδας, ο Ματσιούλις συνεχίζει να έχει πρόβλημα στο πόδι, ο Χάντερ έχει πρόβλημα στο χέρι και υπάρχουν άλλοι τρεις με τέσσερις παίκτες με διάφορα προβλήματα. Και αυτή η εβδομάδα είναι πολύ απαιτητική, με Εφές και την Κυριακή με την Μπασκόνια, που είναι σημαντικό ματς για το πρωτάθλημα».

Τέλος, για την κατάσταση του Γιουλ: «Έχει μία υπερφόρτωση, δεν είναι κάτι σημαντικό, αλλά έπρεπε να μείνει εκτός προπόνησης για δύο ημέρες. Γι’ αυτό δεν προπονήθηκε ούτε Δευτέρα, ούτε και Τρίτη. Ο γιατρός μου είπε τον αφήσω εκτός. Έχουμε μία απαιτητική σεζόν και δεν θέλουμε τραυματισμούς από κούραση ή καταπόνηση. Όμως, ακόμη δεν έχει σκεφτεί ποιον θα ξεκουράσω. Θέλουμε τη νίκη, αλλά όχι να ρισκάρουμε πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x