Euroleague

Λάσο: «Πληρώσαμε τα λάθη μας»

Στα πολλά λάθη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης απέδωσε την ήττα της Ρεάλ από τον Παναθηναϊκό ο Πάμπλο Λάσο μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τα μακρινά σουτ του στο τέλος και τους αιφνιδιασμούς και ζήτησε νίκες στα τέσσερα εναπομείναντα ματς για την καλύτερη τελική κατάταξη, ενώ δε σκέφτεται από τώρα τα πλέι οφ.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα σκληρό και "κλειστό" παιχνίδι, από το πρώτο λεπτό. Δύο στοιχεία έκριναν την έκβαση του αγώνα. Αφενός, το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός έβαλε μεγάλα σουτ και δύσκολους πόντους στο τέλος της αναμέτρησης, αλλά αυτό είναι κάτι που περιμένεις. Οι σπουδαίες ομάδες έχουν σπουδαίους παίκτες.

Από τη δική μας πλευρά, είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις εκτός έδρας όταν έχεις κάνει 16 λάθη. Κάποια εξ αυτών σε τέτοιο σημείο του γηπέδου, που ο αντίπαλος σημείωσε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Ξέραμε πόσο δύσκολο θα ήταν να νικήσουμε εδώ.

‘Όπως έχω πει, όμως, από την αρχή αυτή είναι η Ευρωλίγκα είναι πολύ απαιτητική. Έχουμε μπροστά μας τέσσερα παιχνίδια για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή θέση και το πλεονέκτημα στα πλέι οφ.

Τα πλέι οφ είναι σε ένα μήνα, οπότε δεν ανησυχώ. Για την ώρα, είμαι ευτυχισμένος που έχουμε εξασφαλίσει την παρουσία μας εκεί. Δεν είμαι εντελώς ευτυχής, γιατί αν νικούσαμε απόψε, θα ήμασταν σίγουρα στην πρώτη τετράδα.

Για τα λάθη, καταρχάς θα έπρεπε να προστατεύσουμε καλύτερα την μπάλα. Κατά δεύτερον η δουλειά του Παναθηναϊκού μας ανάγκασε να κάνουμε αυτά τα λάθη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x