Euroleague

Λάσο: «Πολύ επικίνδυνη ομάδα παρά τις ήττες της η Βαλένθια»

Ως ένα ματς που κρύβει «παγίδες» χαρακτήρισε την αναμέτρηση της Ρέαλ Μαδρίτης με την Βαλένθια για την 13η αγωνιστική της Euroleague ο Πάμπλο Λάσο.

Την προετοιμασία της ενόψει της αυριανής (19/12) αναμέτρησης με την Βαλένθια για την 13η αγωνιστική της Euroleague ολοκλήρωσε η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο τεχνικός της Βασίλισσας, Πάμπλο Λάσο δεν έκρυψε την ανησυχία του για το συγκεκριμένο παιχνίδι και σε δηλώσεις του τόνισε πως παρά τις συνεχόμενες ήττες των «νυχτερίδων» τις τελευταίες αγωνιστικές, παραμένουν μία επικίνδυνη ομάδα που μπορεί να κάνε τη ζημιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την αναμέτρηση με την Βαλένθια:
«Η ομάδα θα είναι σε καλή κατάσταση, παρ’ όλο που είναι νωρίς να πούμε το οτιδήποτε μια και δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες από το ματς με την Ομπραντόιρο. Σήμερα ήταν περισσότερο μέρα αποθεραπείας και εστιάσαμε στο να αλλάξουμε το… τσιπάκι των παικτών και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Τρίτης. Η Βαλένθια είναι μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Είναι μία επικίνδυνη ομάδα παρά τις ήττες που έχει στα τελευταία ματς».

Για τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει η Ρεάλ: «Το χειρότερο νέο από το ματς με την Ομπραντόιρο είναι η επιβεβαίωση του τραυματισμού του Ρούντι που θα χρειαστεί να μείνει εκτός περίπου για δύο εβδομάδες. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι καλά και έτοιμοι για μία απαιτητική εβδομάδα».

Για τις ομοιότητες με το παιχνίδι του πρωταθλήματος: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και επίσης είναι και διαφορετικοί οι παίκτες. Στο ματς του πρωταθλήματος είχαμε τον Κούζμιτς, τον Αγίον και τον Ράντολφ κάτι που δεν θα συμβεί τώρα. Έχουν αλλάξει τα πάντα, όμως είμαστε δύο ομάδες με συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού. Ο έλεγχος των ριμπάουντ θα είναι σημαντικός, να είμαστε προετοιμασμένοι να παίξουμε καλή άμυνα, να ελέγξουμε τον ρυθμό του ματς και τις χαμένες μπάλες. Στους αντιπάλους μας αρέσει να έχουν αυτοί το ρυθμό του ματς και θα πρέπει να καταβάλλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x