Ελλάδα

Προς παραμονή στον Παναθηναϊκό ο Γκάμπριελ!

Γκάμπριελ… τριετίας! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αμερικανός φόργουορντ έχει αποφασίσει να απαντήσει θετικά στην πρόταση ανανέωσης του Παναθηναϊκού Superfoods και να παραμείνει στην Αθήνα ως το 2020!

Παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods για τα επόμενα τρία χρόνια θα παραμείνει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο Κένι Γκάμπριελ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αμερικανός φόργουορντ έχει αποφασίσει να απαντήσει θετικά στην πρόταση ανανέωσης του «τριφυλλιού» και να συνεχίσει στον Εξάστερο, τουλάχιστον ως το 2020.

Ο 27χρονος, που αποκτήθηκε μετά τον τραυματισμό του Γκιστ και έδωσε πολλές λύσεις σε άμυνα και επίθεση, ειδικά στους τελικούς, όπου ήταν εξαιρετικά χρήσιμος, προσέλκυσε το ενδιαφέρον και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, αλλά φαίνεται πως δεν σκοπεύει να το… κουνήσει από την Αθήνα, λέγοντας «ναι» στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός, άλλωστε και φυσικά, ο Τσάβι Πασκουάλ, εκτίμησαν ιδιαίτερα την προσφορά τού Γκάμπριελ, με τον Ισπανό τεχνικό να αποφασίζει πως τον θέλει στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα σεζόν. Και όπως δείχνουν τα πράγματα, η επιθυμία του θα γίνει πραγματικότητα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x