Ευρώπη

Λεκαβίτσιους: «Απόλυτα ικανοποιημένος στον Παναθηναϊκό»

Ιδιαίτερα χαρούμενος από την μέχρι τώρα παρουσία του στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Λούκας Λεκαβίτσιους σε δηλώσεις του στα λιθουανικά Μέσα.

Απόλυτα ευχαριστημένος και ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα παρουσία του στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Λούκας Λεκαβίτσιους.

Ο Λιθουανός γκαρντ μιλώντας στα λιθουανικά μέσα υποστήριξε πως πρέπει να είναι υπομονετικός και να περιμένει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν και πρόσθεσε πως μαθαίνει πολλά δίπλα στον Καλάθη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για να είμαι δίκαιος, μόλις πριν δύο εβδομάδες σταμάτησα να αισθάνομαι ενοχλήσεις στον αστράγαλο, μετά τον τραυματισμό πριν το Ευρωμπάσκετ. Θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα. Αυτό που μου λείπει περισσότερο είναι η οικογένειά μου και οι συμπαίκτες. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω.

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να αλλάξει αυτό, μόνο αν ο Καλάθης σταματήσει να παίζει τόσο καλά (γέλια). Πρέπει να είμαι υπομονετικός και να συνεχίσω να δουλεύω σε αυτά τα λεπτά που παίζω. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος στον Παναθηναϊκό.

Είμαστε διαφορετικοί παίκτες όμως θα αγαπούσα να μάθω από αυτόν το πώς ελέγχει το παιχνίδι. Ήταν δύσκολο να παίζεις για τον Πασκουάλ αρχικά, επειδή έχει τόσες πολλές τακτικές και σχήματα, όπου και είναι πολύ ικανό. Όμως κάνω συνεχώς βήματα βελτίωσης».








Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x