Ελλάδα

Λεκτικό προπηλακισμό αναφέρουν οι διαιτητές στο ΣΕΦ

Για λεκτικό προπηλακισμό και όχι σωματικό, κατά την άφιξή τους στο ΣΕΦ, κάνουν λόγο οι διαιτητές του τρίτου τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο φύλλο αγώνα

Κατά την άφιξή τους στο ΣΕΦ άκουσαν τα «γαλλικά» από ορισμένους οπαδούς οι διαιτητές του τρίτου τελικού, σύμφωνα με όσα αναφέρνονται στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και όπως σας είχε ενημερώσει ο ΣΠΟΡ FM 94,6.

Μάλιστα, οι τρεις ρέφερι ήταν ξεκάθαροι πως ο προπηλακισμός που δέχθηκαν ήταν λεκτικός και όχι σωματικός, από τους «θερμόαιμους» που τους… υποδέχθηκαν.

«Π@@@@δες Ξέρουμε που πίνετε καφέ το πρωί. Καθίστε καλά γιατί θα σας γ@@@», τους έλεγαν όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, στο οποίο αναφέρονται ακόμη και κάποιες Κροτίδες, πυρσοί αλλά και κάποια υβριστικά συνθήματα, από τους φίλους της ομάδας του Πειραιά.

Αναλυτικά η αναφορά στο φύλλο αγώνα: «Κατά την είσοδο των διαιτητών στο γήπεδο, κατευθυνόμενοι προς τα αποδυτήρια 6-7 εύσωμοι οπαδοί του Ολυμπιακού κινήθηκαν προς το μέρος μας, βρίζοντάς μας και λέγοντάς μας «Παίξτε καλά π@@@ θα σας γ@@@» και «ξέρουμε που πίνατε καφέ το πρωί». Δεν υπήρχε σωματική επαφή και δεν υπήρχε και αστυνομική δύναμη. Στα αποδυτήρια ήταν παρόντες οι δύο κομισάριοι του αγώνα Μουζάκης και Βιδάλης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x