NBA

Λεμπρόν: «Νιώθω δέκα φορές καλύτερα από πέρσι»

Σωματικά πολύ καλύτερα από πέρσι νιώθει ο Λεμπρόν Τζέιμς, αν και παραδέχεται πως δεν νιώθει πλέον… νέος. Τι είπε για τους Γουόριορς.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έχασε 13 ματς και έφτασε καταπονημένος σωματικά στα play offs. Ο ίδιος φέτος αισθάνεται πολύ πιο φρέσκος, αν και όχι πια όπως ένιωθε πριν από 8-10 χρόνια.

«Πέρσι ήμουν πολύ ταλαιπωρημένος. Πονούσα παντού. Φέτος νιώθω 10 φορές καλύτερα», τόνισε και πρόσθεσε: «Έχω παίξει τόσο πολύ μπάσκετ, που μετά από 13 χρόνια δεν μπορείς να πεις πως νιώθω υπέροχα. Οι μέρες αυτές πέρασαν. Νιώθω όσο καλά μου επιτρέπει η ηλικία μου και μπορώ ακόμη να ξυπνάω και να πηγαίνω να παίξω μπάσκετ», τόνισε ο «βασιλιάς».

Όσο για όσους χαρακτηρίζουν αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο τους Γουόριορς, ο σούπερ σταρ των Καβαλίερς είπε: «Είναι οι πρωταθλητές, έχουν βελτιωθεί κι άλλο, αλλά δεν είναι η μόνη ομάδα που θα παίξει στα play offs. Ακόμη κι αν έφταναν εκεί με 82-0, όλοι εκεί θα αρχίσουμε από το 0-0. Ελπίζω μέχρι τότε να έχουμε αναπτύξει την απαραίτητη χημεία για να τους αντιμετωπίσουμε, αν τους βρούμε στο δρόμο μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x