NBA

Λεμπρόν: «Το χειρότερο να είμαι μακριά από την οικογένειά μου»

Μπορεί να αμείβεται με πολλά εκατομμύρια και αυτή να είναι η πρώτη σκέψη του κόσμου που το ζει απ’ έξω, αλλά ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι είναι μακριά από την οικογένειά του

Ναι, αμείβεται όπως και οι υπόλοιποι αθλητές του NBA με πολλά χρήματα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι για τον Λεμπρόν Τζέιμς όλα είναι… λεφτά, ειδικά όταν πρόκειται για τις μέρες των εορτών.

Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας αυτή τη στιγμή στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, με μήνυμά του στο Twitter δεν δίστασε να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του αναφορικά με το γεγονός ότι είναι μακριά από την οικογένειά του αυτές τις μέρες, χαρακτηρίζοντας «ό,τι χειρότερο» να δουλεύεις στις γιορτές και να είσαι μακριά από το σπίτι σου.

Αναλυτικά:

«Το να είμαι μακριά από την οικογένειά αυτές τις μέρες λόγω δουλειάς είναι πραγματικά ό,τι χειρότερο. Αγαπώ αυτό που κάνω και δεν θα το άλλαζα για όλο τον κόσμο, αλλά αυτό δεν διαφοροποιεί το πώς νιώθω αυτή τη στιγμή», ανέφερε στο Twitter ο «Βασιλιάς».




Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Καβαλίερς του Λεμπρόν Τζέιμς αντιμετωπίζουν σήμερα (25/12, 22:05) τους Γουόριορς στο Γκόλντεν Στέιτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x