NBA

Λόνζο Μπολ: «Ήμουν άθλιος στα δοκιμαστικά με τους Λέικερς»

Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προέβη ο νέος παίκτης των Πέλικανς, όσον αφορά τα πεπραγμένα του καλοκαιριού του 2017.

Τον «ασκό του Αιόλου» φαίνεται πως άνοιξε ο Λόνζο Μπολ, λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του από τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος γκαρντ αναφέρθηκε στα δοκιμαστικά που είχε κάνει με τους «Λιμνανθρώπους» ενόψει του Draft του 2017, λέγοντας ότι: «Πρέπει να είναι το χειρότερο δοκιμαστικό που έχει κάνει ποτέ παίκτης που επελέγη στο no2 του Draft. Ήμουν πραγματικά άθλιος, σε σημείο να μην με αναγνωρίζω. Δεν ήμουν σε καλή κατάσταση λόγω ίωσης και πραγματικά ένιωθα ότι δεν μπορούσα να κάνω τίποτα σωστά».

Μερικές μέρες αργότερα, οι Λέικερς θα επέλεγαν τον Μπολ, απορρίπτοντας την προοπτική παικτών όπως ο Τζέισον Τέιτουμ και ο Ντι Άαρον Φοξ, με τον τότε πρόεδρο της ομάδας του Λος Άντζελες, Μάτζικ Τζόνσον, να αναφέρει πως ο Μπολ θα δει κάποια μέρα την φανέλα του να αποσύρεται στο Staples Center.

Δύο καλοκαίρια μετά, ο Λόνζο ετοιμάζεται για την καινούρια του περιπέτεια στην Νέα Ορλεάνη, καθώς αποτέλεσε μέρος του πακέτου που έστειλαν οι «Λιμνάνθρωποι» στους Πέλικανς για λογαριασμό του Άντονι Ντέιβις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

??????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bleacher Report (@bleacherreport) στις



Επιμέλεια: Γιάννης Γιανναράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x