Euroleague

Λοτζέσκι: «Αν πάμε Final 4 πιστεύω ότι θα το πάρουμε»

Απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του Ολυμπιακού έδειξε ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος τόνισε πως εάν οι «ερυθρόλευκοι» προκριθούν στο Final 4, τότε θα κατακτήσουν τη φετινή Ευρωλίγκα!

Επιστροφή στα… θρανία για τους Ιωάννη Παπαπέτρου, Ματ Λοτζέσκι και Έρικ Γκριν. Οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού επισκέφτηκαν τη σχολή «Μωραΐτη» και τέθηκαν στη διάθεση των μαθητών, απαντώντας στις ερωτήσεις τους.

Αρχικά, μίλησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου: «Είναι πολύ ωραίο που βρισκόμαστε εδώ και είμαστε πολύ χαρούμενοι που σας συναντάμε», ενώ στη συνέχεια ερωτήθηκε για το πρόγραμμα προπονήσεων: «Προπονούμαστε πολύ σκληρά. Προπονούμαστε από τότε που ήμασταν στην ηλικία σας ή και ακόμα πιο πριν. Είναι κάτι που κάνουμε γιατί το αγαπάμε. Αγαπάμε και απολαμβάνουμε το μπάσκετ. Κάναμε το χόμπι επάγγελμά μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Προπονούμαστε πολύ σκληρά, ώστε να παίζουμε και να νικάμε. Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό, θέλεις να νικάς σε όλα τα παιχνίδια».

Μετά, τον λόγο πήρε ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος ερωτήθηκε για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει φέτος την Ευρωλίγκα: «Πιστεύω πως έχουμε πολύ καλή ομάδα φέτος. Όλοι ξέρουν πως όλα μπορούν να συμβούν, όταν φτάσεις σε ένα Final 4. Είναι δύσκολο να πω ποια ομάδα θα είναι η νικήτρια. Δεν πιστεύω αυτή την χρονιά πως υπάρχει κάποια ομάδα που είναι πολύ πιο δυνατή από τις υπόλοιπες. Αυτή την στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στο τέλος της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, στο να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας για τα playoffs και στο να φτάσουμε στο Final 4. Όταν φτάσουμε στο Final 4, πιστεύω πως μπορούμε να νικήσουμε».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x