Ελλάδα

Λοτζέσκι: «Με θέλουν Μπαρτσελόνα και Νταρουσάφακα»

Το ενδιαφέρον από την Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα και της Νταρουσάφακα αποκάλυψε με δηλώσεις του ο Ματ Λοτζέσκι, που τόνισε παράλληλα ότι απολαμβάνει την παρουσία του στον Ολυμπιακό.

Το σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Ματ Λοτζέσκι με τον Ολυμπιακό καλά κρατεί και σίγουρα θα απασχολήσει σοβαρά τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων», με τον Ματ Λοτζέσκι να αποκαλύπτει σήμερα ενδιαφέρον ομάδων για την απόκτησή του.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην ιστοσελίδα «nieuwsblad.be» ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε ότι ενδιαφέρεται για την απόκτησή του η Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα (ο προπονητής που εισηγήθηκε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό), αλλά και η Νταρουσάφακα.

«Είναι μια ενδιαφέρουσα προοπτική η Μπαρτσελόνα, εξαιτίας του Γιώργου Μπαρτζώκα, που ήταν πρώην προπονητης μου στον Ολυμπιακό και δουλεύει εκεί», είπε ο αρχικά ο σμολ φόργουορντ του Ολυμπιακού και συμπλήρωσε:

«Η τουρκική Νταρουσάφακα του Ντέιβιντ Μπλατ ενδιαφέρεται για μένα. Είμαι τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό και το απολαμβάνω πραγματικά. Απολαμβάνω την αυτοπεποίθηση που υπάρχει στην ομάδα και ο ρόλος μου αυξάνεται συνεχώς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x