Ελλάδα

Λοτζέσκι: «Νιώθω έτοιμος και πολύ καλά»

Ο Ματ Λοτζέσκι δήλωσε κατά την άφιξή του στην Ελλάδα ευτυχής που ανήκει στον Παναθηναϊκό και σίγουρος πως έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό του.

Χαρούμενος που ξαναγυρίζει στην αγαπημένη του Ελλάδα αλλά και για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Ματ Λοτζέσκι κατά την άφιξή του. Φορώντας μία μπλούζα της νέας του ομάδας, ο 32χρονος άσος δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει έχοντας αφήσει πίσω τον τραυματισμό του.

«Νιώθω έτοιμος. Έγιναν αρκετά πράγματα αλλά τώρα είμαι πολύ συγκεντρωμένος στο μπάσκετ. Θα συναντήσω νέους συμπαίκτες, τα πράγματα προχωράνε και κοιτάω το μέλλον. Το πρώτο πράγμα είναι να βρεθούμε όλοι μαζί σαν ομάδα, να μάθω τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου και πως δουλεύουν εδώ τα πράγματα. Θα πρέπει να αισθανθώ άνετα και να είμαι έτοιμος για τα πρώτα παιχνίδια που θα έρθουν τη νέα σεζόν», ανέφερε ο «Λότζο».

Όσο για την πορεία της αποθεραπείας του, σχολίασε: «Έκανα αρκετές θεραπείες, προπονήσεις μαζί με θεραπείες στις ΗΠΑ και συγκεντρώθηκα στο να είμαι έτοιμος όταν θα έρθω εδώ για να αρχίσω αμέσως την προετοιμασία μου με την ομάδα. Νιώθω πολύ καλά, στα τεστ που έκανα όλα έδειξαν καλά. Ίσως αυτή τη στιγμή να μην είμαι στο 100% της ετοιμότητας, αλλά θα δουλέψω έτσι ώστε να είμαι σίγουρος πως θα είμαι απόλυτα έτοιμος όταν θα έρθει η ώρα για τα παιχνίδια».

Τέλος, για την απόφασή του να παραμείνει στην Ελλάδα κάνοντας τη… δύσκολη μετακίνηση από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, είπε: «Τα πρώτα τέσσερα χρόνια ήταν πολύ καλά εδώ. Θα πάμε σε μια νέα περιοχή τώρα αλλά γενικά, η Ελλάδα είναι καταπληκτική για εμάς, έχουμε πολλούς φίλους εδώ, η οικογένειά μου περνάει εξαιρετικά, τα παιδιά μου πάνε σχολείο εδώ και θέλαμε να μείνουμε στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x