Ελλάδα

Λοτζέσκι: «Τελείωσαν οι συζητήσεις για τον Ολυμπιακό, τώρα είμαι στον Παναθηναϊκό»

Προσηλωμένος στο μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό Superfoods, αφήνοντας πίσω τον Ολυμπιακό, είναι ο Ματ Λοτζέσκι.

Περήφανος που είναι μέλος του Παναθηναϊκού Superfoods δήλωσε ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος τόνισε πως ο Ολυμπιακός ανήκει στο… παρελθόν.

Επίσης, ο «Λότζο» ανέφερε πως οι «πράσινοι» άξιζαν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα φέτος –βάσει της εικόνας τους στους τελικούς- ενώ στο τέλος είπε πως πολύ σύντομα θα φτάσει στο 100%.

«Προφανώς, είναι πολύ διαφορετικό. Λίγο περίεργο. Ωστόσο, είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ με αυτά τα παιδιά. Ανυπομονώ για μια σπουδαία σεζόν», δήλωσε αρχικά ο Ματ Λοτζέσκι, προσθέτοντας για τους στόχους και τις φιλοδοξίες: «Για κάθε ομάδα της Ευρωλίγκας, στόχος είναι να πάμε στα πλέι οφ και στο Final Four. Προφανώς στόχος μας είναι επίσης η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος».

Για τους περσινούς τελικούς: «Στους περσινούς τελικούς, ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα από τον Ολυμπιακό στα περισσότερα παιχνίδια. Θεωρώ ότι άξιζε τον τίτλο ο Παναθηναϊκός. Αν και κατά τη διάρκεια της σεζόν ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος στους τελικούς και άξιζε το πρωτάθλημα».

Για την κατάσταση της υγείας του: «Νιώθω καλά τώρα. Πλησιάζω στο 100%. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και έξυπνοι τώρα. Τα παιχνίδια ξεκινούν τον Οκτώβριο. Δεν χρειάζεται να κάνω κάτι χαζό τώρα και να τραυματιστώ. Νιώθω καλά και κάθε μέρα δυναμώνω».

Για να καταλήξει: «Τέλειωσαν όλα τώρα. Οι συζητήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ανήκουν στο παρελθόν. Είμαι συγκεντρωμένος στο μπάσκετ. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ και που θα παίξω μπροστά στους φίλους του Παναθηναϊκού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x