Ελλάδα

Αγώνα δρόμου για Μπαρτσελόνα ο Λοτζέσκι!

Η ατυχία δε λέει να αφήσει τον Ολυμπιακό στιγμή. Ο Ματ Λοτζέσκι θα μείνει για 7-10 ημέρες σε καραντίνα λόγω μίας ιογενούς λοίμωξης, ούτως ώστε να αναρρώσει και να μην κολλήσει και τους υπόλοιπους.

Οι τραυματισμοί είναι σύνηθες φαινόμενο στον Ολυμπιακό και του έχουν στερήσει πολλά από αυτά που μπορεί να κάνει το παρκέ και φέτος. Σε αυτή τη περίπτωση, το νέο πλήγμα δεν αφορά τραυματισμό, αλλά ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Ματ Λοτζέσκι και έκανε την εμφάνισή του στο χθεσινό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Ο Αμερικανός, ένιωσε τάσεις για εμετό και είχε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και όπως και ο Οθέλο Χάντερ, έκανε ένεση για να αγωνιστεί.

Ο Αμερικανός σέντερ ένιωσε άμεσα καλύτερα όχι όμως και ο συμπατριώτης του, ο οποίος με την επιστροφή της αποστολής από την Ρωσία, υποβλήθηκε αμέσως σε αιματολογικές εξετάσεις. Αυτές έδειξαν πως έχει μία ιογενή λοίμωξη από ένα μικρόβιο, το οποίο κόλλησε από συγγενικό του πρόσωπο, καθώς το τελευταίο διάστημα πολλά μέλη της οικογένειάς του ήταν άρρωστα.

Τα αποτελέσματα τον αναγκάζουν να μείνει στο νοσοκομείο για δύο ημέρες ώστε να κάνει τις απαραίτητες θεραπείες με ενδοφλέβεια αντιβίωση, μετά την εξαγωγή του θα μείνει εκτός προπονήσεων για μία εβδομάδα και μετέπειτα θα αρχίσει ατομικό. Αυτό σημαίνει πως πολύ δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί με την Μπαρτσελόνα στο εναρκτήριο παιχνίδι του δεύτερου γύρου της Ευρωλίγκας. Ένα ακόμα πλήγμα λοιπόν για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον παίκτη, ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε από τραυματισμό (θλάση) που τον άφησε πενήντα ημέρες εκτός.

Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x