NBA

Λου: «Παραήμασταν ευγενικοί στους πρώτους τρεις τελικούς»

Ο Τάιρον Λου κάλεσε τους Καβαλίερς να παρουσιαστούν ανάλογα σκληροί απέναντι στους Γουόριορς με το Game 4 κι όχι τόσο… φιλικοί όπως στους τρεις πρώτους τελικούς.

Πιο… άγριους θέλει τους παίκτες του ο Τάιρον Λου. Ο προπονητής των Καβαλίερς περιμένει να παρουσιαστούν απέναντι στους Γουόριορς το ίδιο σκληροί με τον τέταρτο αγώνα κι όχι τόσο soft όσο στα τρία πρώτα ματς της σειράς, που τα έχασαν.

«Πιστεύω πως στα πρώτα παιχνίδια παραήμασταν ευγενικοί με τους Γουόριορς. Τους σηκώναμε από το παρκέ όταν έπεφταν, τους χαμογελούσαμε και δεν μου άρεσαν όλα αυτά. Πιστεύω πως στο τέταρτο ματς κάναμε ό,τι απαιτείτο για να νικήσουμε, με το trash talking και το δυναμικό μας παιχνίδι. Στο μυαλό μας πρέπει να έχουμε τη νίκη κι όχι απλώς να παίζουμε και να γελάμε. Αφού μας επιτίθενται, πρέπει να τους επιτεθούμε κι εμείς. Δεν βλέπω τίποτα αστείο ή κάποιον λόγο να χαμογελάμε. Στο τέταρτο ματς δείξαμε ποιοι είμαστε. Πρέπει να παίζουμε δυναμικά, ακόμη κι αν πρέπει να τους βρίζουμε ή να τους ρίχνουμε κάτω», ανέφερε ο προπονητής των πρωταθλητών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x