Ελλάδα

«Λύγισε» με τα θύματα της Θύρας 7 ο Μαρκόπουλος!

Ακόμη συγκινείται από την τραγωδία της Θύρας 7 το 1981 ο Σούλης Μαρκόπουλος, όπως δήλωσε μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση απέτισε φόρο τιμής για τα θύματα της Θύρας 7 στην τραγωδία του 1981 ο Σούλης Μαρκόπουλος, σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ.

«Θέλω να μιλήσω για αυτό που συνέβη με τα παιδιά που χάθηκαν σε εκείνο το παιχνίδι. Ήμουν πολύ συγκινημένος στην αρχή, όταν πήγαμε κι εμείς να αποδώσουμε φόρο τιμής. Είναι συγκλονιστικό αυτό που συνέβη, δεν το χωράει ο νους. Είναι ό,τι χειρότερο να χάνεται έτσι κόσμος και ιδίως μικρά παιδιά. Το σκέφτομαι και δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω, μιλάω και από την σκοπιά ενός ανθρώπου που έχει δικά του παιδιά και ειλικρινά με συγκινεί πάρα πολύ», δήλωσε αρχικά ο Σούλης Μαρκόπουλος στην κάμερα του OTE TV.

Όσον αφορά το ματς: «Παίζοντας με τον Ολυμπιακό πρέπει να έχεις πολύ καλή απόδοση για να σταθείς στο γήπεδο. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού και το καταφέραμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είχε πολύ πάθος και η πίεση του αυξάνονταν συνεχώς. Η κούραση που άρχισε να βγαίνει σε εμάς ήταν εμφανής. Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να έχουμε τον ίδιο ρυθμό και στα τελευταία 5 λεπτά. Πήγαμε με ατομικές ενέργειες και ο Ολυμπιακός έχει πολύ σκληρή άμυνα. Το τρίποντο του Σπανούλη ήταν το καθοριστικό. Μέχρι εκείνη τη στιγμή υπήρχαν ελπίδες και πιστεύαμε ότι μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x