Ελλάδα

Λυκογιάννης: «Μόνο για 40 λεπτά αντίπαλοι με τον Κολοσσό»

Ιδιαίτερο το ματς του Σαββάτου στη Ρόδο για τον προπονητή του Χολαργού.

Ιδιαίτερο είναι για τον Άρη Λυκογιάννη το ματς του Σαββάτου με τον Κολοσσό, καθώς ο προπονητής του Χολαργού επιστρέφει στη Ρόδο, όπου πέρασε σχεδόν τέσσερα χρόνια.

«Σε προσωπικό επίπεδο είναι κάτι ευχάριστο, καθώς θα επισκεφθώ ένα γνώριμο μέρος, όπου θα δω φίλους και συνεργάτες, όμως για 40 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι και ο καθένας θα κοιτάζει το καλύτερο για την ομάδα του», εξηγεί ο τεχνικός του Χολαργού που κάθονταν στην άκρη του πάγκου του Κολοσσού τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, εμείς στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου αναζητούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όσον αφορά την συγκομιδή νικών, ενώ και για τον Κολοσσό είναι ένα πολύ σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι», προσθέτει.

Όσο για τα σημεία που χρίζουν προσοχής στο παιχνίδι με τον Κολοσσό είναι ξεκάθαρος: «Ένα από τα κλασικά στοιχεία που πρέπει να ελέγξουμε στο ματς είναι ο ρυθμός. Να μην επιτρέψουμε το τρανζίσιον παιχνίδι του αντιπάλου και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, όπου ο αντίπαλος με τους Μαυροειδή και Κέμπτον είναι δυνατός για να φέρουμε το ματς στα δικά μας μέτρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x