Ελλάδα

Λυκογιάννης: «Τη σειρά καθόρισε ο τραυματισμός του Ρέλεφορντ…»

Ο τραυματισμός του Ρέλεφορντ, στο πρώτο παιχνίδι, καθόρισε σε μεγάλο βαθμό τη σειρά με το Ρέθυμνο, όπως δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης μετά την ήττα-αποκλεισμό του Κολοσσού Ρόδου.

Ευχαριστημένος με τη συνολική πορεία του Κολοσσού στο φετινό πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Άρης Λυκογιάννης, μετά την ήττα-αποκλεισμό από το Ρέθυμνο, με τον προπονητή των Ροδιτών να προσθέτει πως η σειρά με τους Κρητικούς κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό από τον τραυματισμό του Τρέβορ Ρέλεφορντ στο πρώτο ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης:

«Σήμερα το Ρέθυμνο κέρδισε δίκαια. Είχε περισσότερη ενέργεια. Μέχρι το 35’ το ματς ήταν ντέρμπι αλλά στο τέλος πέτυχε 2-3 μεγάλα σουτ και η πλάστιγγα έγειρε στη μεριά του. Νομίζω ότι, χωρίς να αποτελεί δικαιολογία, τη σειρά αυτή την καθόρισε ο τραυματισμός του Ρέλεφορντ. Θεωρώ ότι και οι άνθρωποι του Ρεθύμνου καταλαβαίνουν πως θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν ο συγκεκριμένος παίκτης δεν τραυματιζόταν. Αυτό φάνηκε και σήμερα, καθώς όσο ήταν μέσα καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, αλλά όσο περνούσε η ώρα ήταν και ο αδύναμος κρίκος μας γιατί είχε να προπονηθεί πολλές μέρες, με αποτέλεσμα να τον σημαδεύουν στο ένας εναντίον ενός και δεν είχε δυνάμεις. Κάναμε μία πολύ πετυχημένη σεζόν με πολλά μεγάλα αποτελέσματα.

Δώσαμε την ευκαιρία σε παιδιά που δεν ήταν γνωστά στην Α1 να συστηθούν και θεωρώ ότι υπηρετήσαμε πολύ σωστά αυτό που υπηρετεί η ομάδα τα τελευταία 3 χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες για τη συνεργασία. Υπηρέτησαν από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα το πλάνο μας. Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μας που στάθηκαν σαν παλικάρια όλη τη χρονιά και φυσικά τη Διοίκηση που μου έκανε την τιμή να είμαι εδώ για 3η συνεχή χρονιά. Εύχομαι υγεία σε όλους και καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο
».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Γεωργαλλής είπε: «Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για την πρόκριση. Κατάφερε και έχτισε μία σημαντική διαφορά στο ξεκίνημα του ματς. Εμείς κάναμε μία προσπάθεια να επανέλθουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί θεωρώ πως ήταν μία επιτυχημένη χρονιά. Υγεία σε όλους και καλό καλοκαίρι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x